Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'te Kahkaha Garantili 6 Stand-Up Gösterisi

Netflix'te Kahkaha Garantili 6 Stand-Up Gösterisi

Gülmeye ihtiyacımız olan bu dönemlerde bizleri kahkahaya boğarak stresimizi en azından bir süreliğine atmamızı sağlayacak Netflix'in stand-up gösterilerini sizler için derledik. 

 

1. Jim Jefferies: Freedumb

 

İkinci bir özel Netflix komedisiyle geri dönen Jim Jefferies, acımasız kara mizahıyla Nashville, Tennessee'deki ağzına kadar dolu bir salonu kırıp geçiriyor.

 

2. Ricky Gervais: Humanity

 

Ricky Gervais yedi yıllık aradan sonra ilk stand-up'ında alametifarikası olan iğneleyici tarzıyla ünlüleri, ölümlülüğü ve her şeyi üstüne alınan bir toplumu hedef alıyor.

 

3. Taylor Tomlinson: Quarter-Life Crisis

 

20'lerinin ortasında ve bundan bıkmış durumda. Çılgın eğlenceler için çok yaşlı, durulmak için çok genç olan komedyen Taylor Tomlinson'ın hedefinde kendi kararları var.

 

4. Russell Peters: Almost Famous

 

Kültürel gariplikler, çocuk mobilyaları ve tuvalet ziyaretleri üzerine konuşmak için memleketi Toronto'ya geri dönen komedyen, insana ait tüm saçmalıklarla dalga geçiyor.

 

5. Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry

 

Havai gömleği hayranı Gabriel "Fluffy" Iglesias; ırkçı hediye sepetleri, Prius kullanan polisler ve tüm çalışanları kadın olan seyyar takoculara mizahi bir bakış sunuyor. 

 

6. Dave Chappelle

Komedi ikonu Dave Chapelle, dumanı üstünde yepyeni iki stand-up gösterisiyle ekranlara muhteşem bir dönüş yapıyor. 10 yıllık aradan sonra Los Angeles'ta gerçekleştirdiği ilk gösteride Chappelle; Bill Cosby, O.J. Simpson ve kişisel konulara değinerek kendini ateşe atıyor. Chappelle, Moody Theater'daki stand-up gösterisinde ırkla ilgili atışmalar, ünlülerin yaşadığı skandallar ve babaların karşılaştığı ikilemlerle ilgili gerçeklere değiniyor.


Öğrenci  Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.