Öğrenci Kariyeri Banner

Marvel Hayranlarını Üzecek Haber!

Marvel Hayranlarını Üzecek Haber!

Marvel kısa süre önce bazı dizi ve filmlerini ertelediğini duyurmuştu. İçerisinde Captain America 4 ve birden fazla Avengers’ın bulunduğu altı filmin çıkış tarihini değiştiren Marvel Studios, son olarak Shang-Chi 2‘nin süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

Marvel'ın Sevilen Süper Kahramanı Shang-Chi'nin Filmi Süresiz Ertelendi!

Serinin ilk filmi olan ve 2021 yılında vizyona giren Shang-Chi ve On Halka Efsanesi, büyük bir başarı elde ederek MCU dünyasında önemli bir yere sahip olmayı başardı. Bu başarının ardından serinin hayranlarına büyük haber duyuruldu.

Başrol oyuncusu Simu Liu ve yönetmen Destin Daniel Cretton daha önce devam yapımının geleceğini söylese de, son yapılan açıklamada bu projenin ertelendiği duyuruldu. 

Yeni platform Threads üzerinden çarpıcı açıklamalarda bulunan başrol oyuncusu Liu, devam filminin “The Kang Dynasty” ve “Secret Wars” gibi Avengers’ın yeni filmlerindeki olayların devamı olacağını belirtti. Ancak Liu’nun açıklamasına göre, beklenmeyen sebeplerden dolayı çekimler ertelendi. 

Bazı eleştirmenlere göre yakın zamanda Marvel'ın birçok yapımını ertelemesinin nedeni Writers Guild of America (WGA) tarafından düzenlenen grevlerin doğurduğu olumsuz sonuçlar!

Bu şartlar altında Marvel, üç adet Phase 5 filmini ve üç adet Phase 6 filmini tekrardan masaya yatırdı. Örneğin, 3 Mayıs 2024’te vizyona girmesi beklenen Captain America 4: Brave New World 26 Temmuz 2024’e ertelendi. Bu ertelemeden dolayıThunderbolts’un vizyon tarihinin 20 Aralık 2024’e kalmasına yol açtı.

Sosyal medyada bazı iddialar olmasına rağmen Shang-Chi 2‘nin vizyon tarihine dair net bir bilgi vermek zor. 2026 yılında vizyona girmesi beklenen filmin yayın tarihi belli olmasada çıkacağını söylemek mümkün.

 

Kaynak

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.