Öğrenci Kariyeri Banner

Kılıfsız Kullanılan iPhone 15'in Rengi Değişiyor!

Kılıfsız Kullanılan iPhone 15'in Rengi Değişiyor!

Apple, iPhone’un nasıl temizleneceğine dair paylaştığı destek makalesinde iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max için yeni bir bölüm daha ekledi.

Şirkete göre yeni iPhone’ları kılıfsız kullanırsanız bir süre sonra renk değişikliklerini fark edeceksiniz. Bunun nedeni ise cildinizdeki yağın dış bandın rengini geçici olarak değiştirebilmesi!

Cihazın “renginin açılması” büyük bir eleştiri konusu. Çünkü en kaliteli olarak tabir ettikleri titanyum çerçevenin renginin atması kullanıcılar için kabul edilebilir bir durum değil. Apple bu renk değişikliğine parmak izlerinin neden olduğunu iddia ediyor.

Apple'ın iddiasına göre ise bu durum geçici. Kullanıcılar, iPhone’un üzerindeki parmak izlerini “yumuşak, hafif nemli, tüy bırakmayan bir bezle” silerek ortadan kaldırabiliyor.

Apple'ın “yumuşak, hafif nemli, tüy bırakmayan” bez için bir önerisi yok. Fakat  Türkiye’de 619 TL ve yurt dışında 20 dolara satılan Apple’ın “parlatma bezi” bu tanıma uyuyordur.

Apple’ın bir başka tavsiyesi ise cihazı kılıf ile kullanmak.

 

Kaynak

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.