Öğrenci Kariyeri Banner

Isparta'da Uzaktan Eğitime Geçildi Sınavlar da Uzaktan Yapılacak!

Isparta'da Uzaktan Eğitime Geçildi Sınavlar da Uzaktan Yapılacak!

Günlerdir hem yoğun kar yağışı hem de elektrik kesintileriyle mücadele eden Isparta'da bazı bölgelere iki günden uzun süredir elektrik bile verilemiyor. Bu durumun sebebinin, yoğun kar yağışı yüzünden bazı elektrik hatlarının dayanamayıp kopması ve müdahalenin kar yağışı yüzünden yavaş kalması olduğu açıklandı.

Tüm İllerden Destek Veriliyor

Isparta'da elektrik verilemeyen ve ulaşım sağlanamayan hane sayısının şehrin küçük bir kısmını kapsadığı açıklansa da bunun önüne geçmek için hem Isparta hem de diğer iller gönderdikleri ek destek ekipleriyle çalışmalara devam ediyor.

Valilik Açıklama Yaptı: Uzaktan Eğitime Geçildi

Valilik Açıklama Yaptı: Uzaktan Eğitime Geçildi

Valilik bu duruma karşın şehirde yaşamın oldukça zor hale gelmesinden dolayı, "5 gün süre ile anasınıfı, ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okullarında uzaktan eğitim yapılacak" açıklamasında bulundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Sınavları Uzaktan Hale Getirdi

Üniversite tarafından bu hafta yapılacak bütünleme sınavlarıyla ilgili açıklama yapıldı. Kimsenin mağdur olmaması için, üniversite tarafından yapılacak olan bütünleme sınavlarının tamamının uzaktan hale getirildiği duyuruldu.


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.