Öğrenci Kariyeri Banner

IKU Asimov Teknoloji Kulübü MATLAB Deep Learning Eğitimi

IKU Asimov Teknoloji Kulübü MATLAB Deep Learning Eğitimi

Deep Learning’nin en yaygın algoritmalarını ve bunun MATLAB’le nasıl çalıştığını öğrenmek ister misin?

“Evet çok isterim!” dediğini duyar gibiyiz. Şu an bunun için en doğru yerdesin.

Asimov Teknoloji Kulübü olarak “İşleyen kod, bug tutmaz” dedik ve bomba gibi bir etkinlik ile geldik! İleri teknolojik uygulamaları öğrenirken, araştırmayı-geliştirmeyi seven bunları çevresiyle paylaşmayı ihmal etmeyen üyelerimizin dikkatine, Deep Learning eğitimini ayağınıza kadar getirdik!

Deep Learning-MATLAB Etkinliğimiz 15 Nisan 2022 tarihinde, 13.00- 17 saatleri arasında hibrit (yüzyüze ve online) şeklinde, alanında uzman Figes AŞ. (MATLAB & Simulink Türkiye Distribütörü) mühendisleri ile gerçekleşecektir.

Oturum içerikleri şu şekildedir:

1 Oturum: MATLAB & Deep Learning

Oturum tarihi ve saati: 15 Nisan 13 – 13.4

FİGES’ in Kıdemli Mühendisi olan Melike GÜNAY ile çok paradigmalı sayısal hesaplama yazılımı ve dördüncü nesil programlama dili olan MATLAB’le neler yapılabileceğimizi keşfedeceğiz.

2 Oturum: Deep Learning Atölyesi

Oturum tarihi ve saati: 15 Nisan 14.00– 17

FİGES’ in Uygulama Mühendisi olan İlknur AKDEMİR’le beraber, bir veya daha fazla gizli katman içeren yapay sinir ağları ve benzeri makine öğrenme algoritmalarını kapsayan Deep Learning’in nasıl kullanıldığını ve sadece birkaç satır MATLAB kodu ile nasıl algoritma tasarlayabileceğimizi öğrenmiş olacağız.

MATLAB dili kullanarak Deep Learning eğitimi verileceği bu etkinliği sakın kaçırmayın!

Etkinlik platformu mail adreslerinize gönderilecektir. Maillerinizi kontrol etmeyi unutmayın!

Etkinlik Kayıt Formu: https://linktr.ee/ikuasimov


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.