Öğrenci Kariyeri Banner

Google Kariyer Sertifikası Eğitimlerine Başlıyor!

Google Kariyer Sertifikası Eğitimlerine Başlıyor!

Google, "Kariyer Sertifikalarını" iş başvurusunda 4 yıllık diploma ile eşdeğer sayacak. Yüksek talep gören çalışma alanlarında kariyere başlamak ve konumunuzu ilerletmek için iş becerilerini öğrenmek, ilgili roller için çalışan en iyi uluslararası işverenlerle çalışmak’ temasıyla duyurulan tamamen Google tarafından hazırlanan sertifika programları yakında hizmete başlıyor.

Çeşitli meslek dallarıyla alakalı olan bu sertifikalar, öğrencilerin bu alandaki mesleklerde yer edinmelerine yardımcı olacak. Proje müdürü, UX tasarımcısı, veri analisti gibi mesleki dallarda sertifika eğitimi verecek olan Google bu anlamda öğrencilere yeni bir kariyer alanı sunacak.

LİSANS EĞİTİMİYLE EŞDEĞER

4 yıllık lisans derecesine eşdeğer olarak değerlendirilecek bu sertifikalar iş başvurularında, mülakatlarda, işe alım süreçlerinde ve ücret konusunda öğrencilerin önünü açacak bir araç olacak.

Yaklaşık 6 ay sürecek olan çevrimiçi kursların ücreti ise 300 dolar olacak. Google maddi imkansızlıklar içinde olanlar için burs da verecek.

Sertifikaların ayrıntılarına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak

Kaynak

 


Çiğdem Yavuz

Çiğdem Yavuz, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Mezunudur. İş yaşamına Kariyer Uzmanı olarak devam etmektedir. İlgi alanları Yerel Yönetimler, Kariyer, İş Piyasaları ve Kişisel Gelişim konularıdır.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.