Öğrenci Kariyeri Banner

Google'dan Sertifikalı Dijital Pazarlama Kursu

Google'dan Sertifikalı Dijital Pazarlama Kursu

Google tarafından geleceğin pazarlamacılarını yetiştirmek ve bu alana atılmak isteyenlere yol göstermek için ücretsiz olarak sunulan dijital pazarlama kursu sayesinde siz de pek çok dijital alanda internetteki varlığınızı gösterebilir ve alacağınız sertifikayla CV'nizi olduğundan daha güçlü bir hale getirebilirsiniz.

Eğitimin kapsadığı konular;

Eğitimin kapsadığı konular

  • Sosyal Medya
  • Google'da Öne Çıkma (SEO)
  • Dijital Reklamcılık
  • İçerik Pazarlaması
  • Veri Analiz
  • E-Ticaret

Kurs Nasıl Veriliyor?

Eğitimler eşzamansız olarak verildiği için istediğiniz zaman Google hesabınızla girerek önceden hazırlanmış videoları izleyebilir ve eğitim atölyelerinde yer alabilirsiniz. Eğitimlerin tamamı online olarak verildiği için internet olan her yerden eğitime katılabilirsiniz. Katılım için herhangi bir koşul gerekmemektedir.

Sertifika Nasıl Alınıyor?

Sertifika Nasıl Alınıyor

Sertifikayı almak için eğitimleri bitirdikten sonra gireceğiniz sınavda başarı göstermelisiniz. Sınav da tıpkı eğitimler gibi internet üzerinden yapılmaktadır. Başarısız olmanız durumunda belli bir süre sonra tekrar eğitimlere ve sınava girmeniz için hak tanınacaktır. Bu süre içerisinde eğitimleri tekrar gözden geçirerek sınava daha iyi hazırlanabilirsiniz.

Kursa Katıl


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.