Öğrenci Kariyeri Banner

Bir Günde Bitirilecek 5 Mini Dizi!

Bir Günde Bitirilecek 5 Mini Dizi!

Hafta sonu planı olmayanlar için bir günde bitirilecek mini dizi listesi hazırladık... 

BEEF 

Başrollerinde Steven Yeun ve Ali Wong'un yer aldığı toplamda 10 bölümden oluşan kara komedi dizisi 'Beef' bir trafik kazası sonucu kavga eden iki yabancının birbirlerine karşı giderek artan düşmanlıklarını konu alıyor. Dizinin konusu başarısızlığa uğramış müteahhit Danny Cho ile kendini yoktan var eden ve rüya gibi bir hayatı olan Amy Lau trafikte kavga etmesi üzerine birbirlerine karşı giderek artan düşmanlıkları yüzünden hayatlarının ve ilişkilerinin nasıl etkilendiğini anlatır.

UNORTHODOX

19 yaşındaki Yahudi bir kadın olan Esty, Ortodox topluluğu arasında düzenli bir evlilik ile mutsuzca yaşamaktadır. Bundan kurtulmak için Birleşik Devletler'den uzak, Berlin'de yaşayan annesinin yanına kaçar ve seküler bir yaşam sürdürmeye, topluluğunun dışındaki hayatı keşfetmeye, ve büyüdüğü tüm inançları reddetmeye çalışır. Hamile olduğunu öğrenen kocası, hahamların emriyle kuzeni ile birlikte Berlin'de Esty'yi bulmaya çalışır. Dizi sekiz dalda Emmy'ye aday gösterildi ve En İyi Mini Dizi Yönetmeni (Maria Schrader) ödülünü kazandı.

CHERNOBYL

Chernobyl, Nisan 1986'da Ukrayna Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti'nde, meydana gelen nükleer santral felaketinin öyküsünü dramatize ederek, felakete neden olanların ve buna karşılık verenlerin hikâyelerini anlatıyor. Dizi, olay yerine ilk müdahale eden itfaiyeciler, gönüllüler ve 4. numaralı Reaktör altında kritik bir tünel kazan madenci ekiplerinin çabaları da dahil olmak üzere, felaketle ilgili daha az bilinen bazı hikâyeleri anlatmaktadır.

MANİAC 

Dizi, Annie Landsberg ve Owen Milgrim adındaki iki yabancının gizemli sebeplerden ötürü farmasötik bir araştırmaya katılmasını konu edinir. Anne hayatından mutsuzdur ve amaçsızsa yaşamaktadır. Dahası annesi ve kardeşi ile olan bozuk ilişkisine takmış durumdadır. Owen ise şizofreni tanısı konulmuş bir yetişkindir. Katıldıkları farmasötik araştırma ikisine de şifa vadetmektedir. Bu şifa, böylesi hastalıkları tedavi etmesi için yazılmış ve üretilmiş olan süper bilgisayar Neberdine'in ikilinin zihnine girmesi ile mümkündür.

BEHİND HER EYES 

Başrollerinde Simona Brown, Eve Hewson ve Tom Bateman yer aldığı Sarah Pinborough'nun popüler romanından uyarlanan b,r psikolojik gerilim dizisi. Bekâr bir anne, psikiyatrist patronuyla ilişki yaşarken onun gizemli karısıyla da gizlice arkadaşlık kurunca kendini zihin oyunlarının içinde bulur. Sonuyla herkesi şaşırtan etkileyici bir mini dizi. 


Betül Doğan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Betül Doğan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.