Öğrenci Kariyeri Banner

Bedava Yapay Zeka Uygulaması Kullanıma Sunuldu!

Bedava Yapay Zeka Uygulaması Kullanıma Sunuldu!

Android telefonlar için tek kuruş dahi ödeme alınmayacak ücretsiz yapay zeka uygulaması kullanıma sunuldu.

Microsoft'un yapay zeka destekli sohbet botu Copilot, önceden Edge veya Bing mobil uygulamaları üzerinden kullanılıyordu. Şimdi ise, Copilot adını alarak önceki adı Bing Chat olan bu modelin kendi uygulaması Play Store'da kullanıma sunuldu. Şimdilik uygulama sadece Android platformunda bulunuyor. 

Copilot uygulaması, sorular sorma ve görsel oluşturma gibi özelliklerini kullanıcılarına sunuyor. Ayrıca Copilot, OpenAI'ın dil modeli GPT-4 ve görsel oluşturma aracı DALL-E 3'e ücretsiz erişim sunarak kullanıcılarına daha etkili yapay zeka modellerini kullanıma sağlıyor. ChatGPT üzerinden bu modelleri kullanmak için genellikle ödeme yapılması önemli bir avantajdır. 

Giriş yapmadan da kullanabileceğiniz uygulama, giriş yaparak daha uzun sohbetlere ve daha fazla soru sormaya imkan sağlıyor. Ayrıca, uygulama içinde GPT-4'ü açıp kapatmaya yarayan bir buton bulunuyor. Buton, sohbet botunun daha etkli ve özgün cevaplar vermesine olanak tanır, fakat bu durumda cevaplar biraz daha yavaş olabilir. 

Henüz iOS için uygulamanın ne zaman geleceği hakkında bir bilgi bulunmamaktadır. 

Kaynak

 


Betül Doğan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Betül Doğan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.