Öğrenci Kariyeri Banner

Açlık Oyunları'nın Yeni Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

Açlık Oyunları'nın Yeni Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

Açlık Oyunları serisinin yeni filmi "Kuşların ve Yılanların Şarkısı"ndan yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı.

Hem kitapları hem de filmleriyle dünyanın en popüler serileri arasına adını yazdıran Açlık Oyunları, yeni filmiyle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Suzanne Collins’in 2020’de yayınlanan kitabıyla aynı ismi taşıyan yeni filmin adı  “Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı” olacak.

Hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenen filmden ilk fragman birkaç ay önce yayınlanmıştı. Bugün de Lionsgate, filmin yepyeni bir tanıtım fragmanını yayınladı.

Bir dakikalık tanıtım fragmanı, filmdeki karakterlerin kısa bir tanıtımdan oluşuyor. "Kuşların ve Yılanların Şarkısı", seride Başkan Snow olarak bilinen, ilk serilerde Donald Sutherland tarafından canlandırılan Coriolanus Snow karakterinin gençliği üzerine eğilecek. Yeni film, önceki filmlerin 64 sene öncesinde geçecek. Filmde Snow, 10. Açlık Oyunları sırasında Lucy Gray Baird isimli karakterin akıl hocası olarak karşımıza çıkacak.

Filmin daha önce yayınlanan ilk fragmanı:

Snow karakterini yeni filmde Tom Blyth canlandırıyor. Bunun yanı sıra Peter Dinklage, Hunter Schafer, Rachel Zegler, Viola Davis, Jason Schwartzmann gibi birbirinden ünlü isimler de filmin kadrosuna dahil oldu. Yönetmen koltuğunda ise serinin daha önceki filmlerinde de olduğu gibi Francis Lawrence oturuyor.

Merakla beklenen "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı", 17 Kasım 2023 tarihinde vizyona girecek. 

 

Kaynak

   


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.