Öğrenci Kariyeri Banner

2024'te Yeni Yabancı Diziler!

2024'te Yeni Yabancı Diziler!

2024 yılında izleyiciyle buluşucak olan en çok beklenen yabancı dizilerin tarihleri belli oldu. İlk kez yayınlanacak dizilerin yanında yeni sezonlarıyla birlikte The Bear, Bridgerton, House of Dragon ve True Detective gibi popüler diziler de 2024'te ekranlara geri dönüyor. İşte 2024 yılının ilk ayında yayınlanacak diziler sizlerle... 

THE BROTHERS SUN - 4 OCAK 



Bruce Kaliforniya'da yaşayan sıradan bir adam ya da en azından öyle olmak istiyor. Ancak bu umut, kardeşi Charles'ın Taipei'den aniden gelişiyle suya düşer. Charles, babalarının Tayvanlı bir çetenin elebaşı olduğuna ve anneleri Eileen'in bu hayattan kaçmak için ABD'ye taşındığına dair şok edici iddiaları da beraberinde getirir. Acımasız gangsterlerin Charles'ı takip ettiği ve Sun ailesinin peşinde olduğu ortaya çıkar.

ECHO - 10 OCAK 

Acımasız suç savaşçısı Ronin'den intikam alma arayışında New York'ta ortalığı kasıp kavuran çete lideri Maya Lopez, pervasız davranışlarının hesabını verip, geçmişiyle yüzleşmek zorundadır. Kızılderili kökleriyle yeniden bağlantı kurmaya çalışan Maya Lopez’in ilerleyebilmesi için aile ve toplumun anlamını benimsemesi gerekir.

MONSIEUR SPADE - 14 OCAK

Yıl 1963 ve efsanevi Dedektif Sam Spade Güney Fransa'da emekliliğinin tadını çıkarıyor. San Francisco'da özel dedektif olarak çalıştığı günlerin aksine Spade'in Bozouls'taki hayatı huzurlu ve sakindir. Ancak eski rakibinin geri dönüş söylentileri her şeyi değiştirecektir. Bu sırada vahşice öldürülen altı rahibenin korkunç keşfi, onu çalkantılı sulara yönelik bir soruşturmaya sürükler.

GRISELDA - 25 OCAK 

Griselda Blanco’nun gerçek hayat öyküsünden esinlenen altı bölümlük mini dizi, Blanco’nun kurduğu işi ayakta tutabilmek adına verdiği mücadeleye odaklanıyor. Üç küçük oğlu ve bir kilo kokainle Medellín'den Miami'ye kaçan Griselda Blanco, hızla büyüyen bir uyuşturucu imparatorluğunun acımasız patroniçesine dönüşür.

MASTERS OF THE AIR - 26 OCAK

 Nazi Almanyası'na tehlikeli bombalama saldırıları düzenleyen ve soğuk koşullarla, oksijen eksikliğiyle ve 25.000 feet yükseklikte yürütülen savaşın katıksız dehşetiyle boğuşan 100. Bomba Grubunun hikayesini konu ediyor.

EXPATS - 26 OCAK 

Altı bölümlük dram türündeki "Expats" mini dizisi, Hong Kong'da yaşayan birbirine sıkı sıkıya bağlı bir grup göçmenin kişisel ve profesyonel yaşamlarına bir bakış sunuyor.

Kaynak

 

 

 

 


Betül Doğan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Betül Doğan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.