Öğrenci Kariyeri Banner

Yurtdışındaki Bütün Fırsatlar Ayağınıza Geldi! Peki Sen Neredesin? :)

Yurtdışındaki Bütün Fırsatlar Ayağınıza Geldi! Peki Sen Neredesin? :)
Yurtdışına gidip orada bir eğitim tamamlamak, sertifika almak, dil öğrenmek günümüzün kariyer şartlarının olmazsa olmazı durumda. Bu konular hemen her gün kafanı meşgul ediyor ve sen de internetten araştırma yapmaktan öteye gidemiyor musun? İşte şimdi o adımı atmanın TAM ZAMANI!

Hedefin yurtdışıyla ilgili hangi konuda olursa olsun, attığın her adımda sana yardımcı olacak bir fuar seni bekliyor!

6

Dünyanın HER yerinden 160'ın üzerinde üniversite, lise ve dil okulunun katılacağı ve hiçbir sorunun cevapsız kalmayacağı bu fuarda İngiltere’den Amerika’ya, Fransa’dan Hollanda’ya, Avustralya’dan Yeni Zelanda’ya, Malta’dan Kanada’ya yüzlerce okul temsilcisi seninle olacak.

Hangi okullar mı? Trinity College, Berkeley College, Essex, Tilburg, Brunel, IED ilk aklımıza gelenler :)

55eaefd4f018fbb8f8a0434d

Fuara özel indirim ve burslardan yararlanma imkanın da olacak ve okullarla doğrudan iletişime geçebileceksin. İstediğin kadar soruyla karşılarına çık. Sıkılmadan cevaplayacaklarına dair söz aldık :) Hatta onlar senden daha heyecanlı bu konuda :)

5

Ayrıca bu fuarda IDP ile yapılan işbirliği sonucu 10 talihli ücretsiz IELTS sınavına girme hakkı kazanacak. Çekilişe katılmak için fuara online kayıt olup fuar esnasında IDP’nin masasını ziyaret etmen yeterli. IELTS yurtdışındaki birçok okul için istenen bir sınav olduğundan atman gereken ilk adımlardan birisi. İlk adım Akare Fuarı'na gelmek, ikincisi de bu :) O yüzden bu harika fırsatı mutlaka değerlendir. Arkadaşlarına da mutlaka söyle, kaçmayacak fırsat :)

3 Martta Harbiye'de ve 5 Martta Dedeman'daki Akare Fuarı'nda gün boyu sürecek ÜCRETSİZ IELTS Deneme Sınavlarına da girerek seviyeni ölçebilirsin.

WhatsApp Image 2018-02-16 at 18.01.41 (1)

Katılımcı olarak fuar boyunca düzenlenecek yurtdışı eğitim ve kariyer seminerlerine de ücretsiz giriş yapabileceksin. Ayrıca seminerler sertifikalı olacak. :) İstanbul Harbiye ve İzmir’deki seminerlerde çok özel bir konuğun seni beklediğini de ekleyelim:

Henüz 21 yaşında dünyanın en iyi üniversiteleri Harvard ve Oxford’dan eş zamanlı kabul alan, başlattığı sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye’deki Kadın Girişimci Yarışması’nı kazanan ve G20 ülkeleri dahilinde, 18-23 yaş arasındaki genç kadınların ülkelerindeki kadın sorunlarını aktarıp çözümler geliştirdiği 2017 G(irls)20 Zirvesi’nde Türkiye’yi temsil eden Ece Çiftçi 3-4 Mart’taki Harbiye fuarlarında “Yurtdışı Eğitimlerinde Sosyal Sorumluluğun Önemi” üzerine seminer verecek.

c(7)

Akare Fuar Takvimi:
01 Mart Ankara Sheraton Hotel
03 Mart İstanbul Harbiye Hilton Hotel
04 Mart İstanbul Harbiye Hilton Hotel
05 Mart İstanbul Dedeman Hotel
07 Mart İzmir Hilton Hotel

Fuara okulların yanı sıra Amerika, İsveç ve Hollanda konsolosluklarının da katılacağını belirtelim.

Online Ücretsiz Davetiye ve Daha Fazla Bilgi İçin Hemen Tıkla!

Fuarda görüşmek üzere :)

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.