Öğrenci Kariyeri Banner

YouTube'da Tahtın Yeni Sahibi Belli Oldu: İşte En Çok Aboneye Sahip Olan YouTuber!

YouTube'da Tahtın Yeni Sahibi Belli Oldu: İşte En Çok Aboneye Sahip Olan YouTuber!

YouTube'da bireysel olarak en çok aboneye sahip olan YouTuber yıllar sonra ilk defa değişti. PewDiePie'ın tahtına MrBeast geçti.

YouTube dünyasının son yıllardaki en hızlı yükselen isimlerinden MrBeast, bugün bir ilki gerçekleştirdi. Özellikle yüksek bütçeli içerikleriyle tanınan, Squid Game’i gerçek hayata da uyarlayan içerik üretici, bireysel kategoride en fazla aboneye sahip YouTuber olarak tarihi bir başarıya imza attı.

Bir Günde 160 Bin Arttı!

MrBeast, uzun süredir bu konuda YouTube’un lideri olan PewDiePie’ı tahtından indirdi. MrBeast’in abone sayısı, son 1 günde neredeyse 160 bin artarak o anda 111 milyon 846 bin 79 olan rekor sayıyı geride bıraktı.

İşte o anlar:

MrBeast, abone sayısında yeni rekora imza atsa da PewDiePie’ın izlenme sayısını henüz yakalayamadı. Yıllardır içerik üreten PewDiePie, bugüne kadar 28 milyarı aşkın izlenme alırken MrBeast, henüz 18 milyar seviyelerinde. 15 Kasım itibarıyla YouTube’un yeni lideri olan MrBeast’in abone sayısı, 16 Kasım itibarıyla 112 milyonu geçmiş bulunuyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.