Öğrenci Kariyeri Banner

Yerli Milli! Türk Mühendisleri Yine Gururlandırdı

Yerli Milli! Türk Mühendisleri Yine Gururlandırdı

Sahilde şöyle doyasıya bisiklet sürsek ya da ormana mı gitsek bisiklet sürmek için diyenlerden misiniz? Herhangi çeşit bir bisikletiniz var ve kullanmayı çok seviyorsunuz diyelim. Dağda, bayırda, ormanda her yerde kullanabileceğiniz kuş kadar hafif tamamen yerli ve milli Byqee ile bisikletinizi elektrikli bisiklete dönüştürebilirsiniz. İTÜ Çekirdek bünyesinde geliştirilen en hafif ve en kolay e-bisiklet dönüşümü işte Türk mühendislerinin elinden çıktı. Kendi alanlarında uzman farklı mühendislerden oluşan çekirdek bir kadro tarafından bir yılı aşkın sürede geliştirildi. Kullanıcılarına “keyifli, pratik ve tutkulu” bir sürüş deneyimi yaşatmak konusunda iddialı olan Byqee; en güvenilir e-bisiklet dönüşümü sunuyor.

Sadece 4 ekipmanla dakikalar içinde bisikletiniz elektrikli bisiklet olabilir. Bu ekipmanlar; elektrikli motorlu jant, batarya paketi, braket ve gaz kolundan oluşuyor. Kurulumu yaparken, bisikletinin ön tekerleği ile elektrik motorlu jantı değiştiriyorsunuz, braketi ve gaz kolunu gidona takıp batarya paketini brakete yerleştiriyorsunuz. 15 dakikadan daha kısa sürede siz de bisikletinizi elektriklendirebilirsiniz. Hiçbir alet edevat kullanım bilgisi istemeyen bu güzel yerli ve milli girişim insanlarımızın çok dikkatini çekmiş olsa gerek ön siparişlerde bile yoğunluk yaşanmış durumda.

 

Utah, Dağ Bisikleti, Bisiklet, Spor, Ücretsiz Sürme

 

Çok hafif olmasıyla da göz dolduruyor ve  son günlerin trendi olacağından şüphemiz yok.  Sadece 1.2 kg ağırlığında olan ve her yere sığacak minicik kullanışlı kutusuyla 21.yüzyılın hayat temposuna uygun.  4 saatten az bir sürede şarj olabilir. İşinize elektrikli bisikletle gidip dönerken manuel bisikletle dönmek olmaz bu yüzden istediğiniz yerde ve istediğiniz zamanda şarj edebilirsiniz. 

250W yüksek torklu elektrikli motoru ve pedal desteğiyle istediğiniz yokuşu, dağı, bayırı tırmanabilirsiniz. Satın alma sırasında iki paket seçeneği var. Base paketimiz 35 kilometre, Pro modelimiz 45 kilometre menzile ulaşabiliyor. Bu sayede istediğiniz hedefleriniz gerçekleştirebilecek paketi seçebilirsiniz.

En nihayetinde manuel bir bisikletiniz varken, neredeyse otomatik bir bisiklete sahip olacaksınız. İstediğiniz zaman elektrikli halini istediğiniz zaman manuel halini rahatça kullanma özelliği sunuluyor.

Siz de Byqee sahibi olmak isterseniz tıklayın

Özgün İçerik


Sude Genç

KTO Karatay Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi. İnstagram: sugenc20

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.