Öğrenci Kariyeri Banner

Yaza Fit Girmek İsteyenlerin Faydalanabileceği Spor Uygulamaları!

Yaza Fit Girmek İsteyenlerin Faydalanabileceği Spor Uygulamaları!

Haziran ayının gelişiyle yaz aylarına resmen giriş yapmış bulunmaktayız. Tüm kış yarınlar yokmuşçasına yediğimiz tatlılar ve fast foodların sonucu hepimize aynadan gülümsüyor. Ancak hala geç kalmış sayılmayız. Zararın neresinden dönersek kardır diyerek, evde spor yaparken destek alabileceğiniz mobil spor uygulamalarını sizlerle paylaşıyoruz.

1- Home Workout

Basit bir kullanıma sahip olan uygulama evde rahatça yapabileceğiniz temel hareketleri baz alıyor ve planınızı da buna göre oluşturuyor. Aynı zamanda Home Workout hareketleri daha iyi kavramanız açısından fotoğraf ve videolu içerikler barındırıyor.

2- 7 Minute Workout

7 Minute Workout, herhangi bir spor salonuna gitmeden ve ekipman kullanmadan günde 7 dakikalık egzersizler ile vücut geliştirmeyi size vadediyor. 

3- 30 Day Fitness Challenge

30 Day Fitness Challenge, size 1 aylık programlar hazırlıyor. Bu programları dilediğiniz yerde uygulayabilirsiniz. 

4- Plank Challenge: Core Workout

Plank Workout, en temelden profesyonele doğru bir ilerleyiş kaydediyor. Yani hiç spor yapmamış biri bile bu uygulama sayesinde spora başlayabilir. Uygulamayı açtığınızda spor yapacağınız yeri ve spor bilginizi kaydediyorsunuz. Ardından uygulama size özel planlar oluşturuyor.

5- Pro Fitness

Pro Fitness daha çok vücut geliştirmeyle ilgilenenler için geliştirilen bir uygulama. Pro Fitness’ın size özel oluşturacağı planlar ile vücut geliştirme yapabilir, kas kütlenizi arttırabilir ve yağ oranınızı azaltabilirsiniz. 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.