Öğrenci Kariyeri Banner

Ünlü Yazar Bob Proctor'dan Mutlaka Okunması Gereken 3 Kitap Önerisi!

Ünlü Yazar Bob Proctor'dan Mutlaka Okunması Gereken 3 Kitap Önerisi!

Kanada doğumlu Amerikalı bir yazar ve motivayon konuşmacısı olan Bob Proctor, aynı zamanda uzun yıllar boyunca başarı koçluğu da yapmıştır. Dünyayı dolaşarak insanlara Çekim Yasası'nı kendi çıkarları için nasıl kullanacaklarını öğreten, ancak geçtiğimiz sene hayatını kaybeden yazar, katıldığı bir programda herkesin mutlaka okuması gereken kitap önerilerini paylaşmıştı.

İşte Bob Proctor'dan Herkesin Okuması Gereken 3 Kitap Önerisi:

1- As a Man Thinketh - James Allen

'İnsan, kurnazlıkla yaratılmış değil, kanunla büyümüştür ve neden ve sonuç, görünür ve maddi şeyler dünyasında olduğu kadar gizli düşünce aleminde de mutlak ve değişmezdir'.

2- Düşün ve Zengin Ol - Napoleon Hill

Bütün engellerin üstesinden gelebileceğimiz, her emelimize ulaşabileceğimiz, sürekli akan bir nehirden taşar gibi başarıya ulaşabileceğimiz bir yol gösteriyor. Bu kitap, gücüyle bizi sarsacak hayatımızı değiştirecektir.

3- You 2 - Price Pritchett

You2, çığır açan performansa ulaşmak için alışılmadık bir stratejiyi destekliyor. Bu güçlü yeni yöntem, büyük çabayla kademeli, kademeli başarıya ulaşma kavramının yerini alıyor. Bunun yerine, daha az çaba harcayarak büyük başarı elde etmek için 18 temel bileşen ortaya koyuyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.