Öğrenci Kariyeri Banner

Stajyer Alım Dönemi Başladı: ‘İşte Fırsatlar’

Stajyer Alım Dönemi Başladı: ‘İşte Fırsatlar’
HSBC

hsbc

Staj programı başarılı ve potansiyeli yüksek üniversite öğrencilerini iş hayatına hazırlamak ve kariyer yollarında fark yaratabilmek için tasarlanmıştır. Programın amacı geleceğin Müfettiş Yardımcılarını, Yönetici Adaylarını ve Bireysel Pazarlama Müşteri Temsilcileri’ni yetiştirebilmektir. Staj programlarımız ikiye ayrılmaktadır.

Şube Staj Programı: Şube Pazarlama Ekipleri’nde deneyim kazanmak isteyen adaylar 1 - 3 aylık yaz dönemi boyunca haftada 5 gün çalışabilmek ön koşuluyla programımıza dahil edilmektedir.

Genel Müdürlük Staj Programı: Genel Müdürlük Birimleri’nde deneyim kazanmak isteyen adaylar 3 aylık yaz dönemi boyunca haftada 5 gün ve/veya kış döneminde haftada en az 3 gün çalışabilmek ön koşuluyla programımıza dahil edilmektedir. Staj süresi ihtiyaçlara göre en fazla 11 aya kadar uzatılabilmektedir.

meducation_events

Stajyer Pozisyonu için Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler, Fen Edebiyat veya Mühendislik Fakülteleri 3. ya da 4. Sınıf öğrencisi ve ya Yüksek Lisans, Doktora programı öğrencisi olmak

  • İletişimi güçlü, ve ekip çalışmasına yatkın

  • İleri derecede İngilizce bilgisine sahip

  • Projelerde yeralmak konusunda istekli

  • Analitik yönü kuvvetli, stratejik düşünebilen

  • Pratik çözümler üretebilmek için, yenilikçi ve kavramsal düşünme yeteneğine sahip

  • İyi derecede MS ofis uygulamalarını kullanabilen


[ad name="Google Adsense"]

Stajyer Alım Süreci

 

  • Başvuru Süreci

  • Sınav Uygulaması

  • Değerlendirme Merkezi

  • Birebir mülakatlar


 

Stajyer Yan Hak Politikası

  • Ücret ödeme

  • SSK kapsamında güvenceli çalışma

  • Ücretsiz servis imkanı

  • Öğle yemeği ücreti


 

Garanti

garanti

Garantili Gelecek Programı

Bankacılık sektörü ile ilgili bilmek istediklerinin yanı sıra Garanti Bankası’nda çalışmanın farklı yönlerini gözlemleyebileceğin, toplantılara katılacağın, projelerde aktif rol alacağın gelişimine odaklanan bir deneyim programı hazırladık.

Genel Müdürlük birimlerimizde ve Şubelerimizde çalışma hayatını uygulamalı olarak gözlemleyeceğin bu staj, aynı zamanda mesleki ve kişisel gelişimin için de önemli olacak. Bu süre boyunca, online koçluk alabilecek, sana özel olarak açılan online eğitimlerden yararlanabileceksin. Böylece güçlü yönlerinin farkına varacak, gelişime açık yönlerini de güçlendirme şansı bulacaksın.

Eğer 3. ve 4. Sınıf öğrencisiysen;

Garanti Bankası’nın Genel Müdürlük Birimleri ya da şubelerinde yaz döneminde (Haziran-Ekim) 5 hafta 3 gün, kış döneminde ise (Ekim- Haziran) 8 hafta 2 gün staj yapabilirsin. Mezun olduktan sonra, eğer sen de Garantili olmak istersen, birim ve şubelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, Müşteri İlişkileri Yetkilisi veya Genel Müdürlük Yetkili pozisyonunun işe alım adımlarına dahil olabilirsin.

Garantili Gelecek Programında değerlendirilmek için, Garanti'li Kariyer'de özgeçmişini oluşturarak ilana başvurman yeterli.

 

Deloitte

Deloitte-logo-1

İş fırsatlarımız ile ilgilenen profesyoneller ve staj yapmak isteyen öğrenciler için

Eğer Deloitte'un sunmuş olduğu iş ya da staj imkanları ile ilgileniyorsanız, Kariyer sayfamızı ziyaret edebilir, dünya çapında sunmuş olduğumuz iş fırsatlarına online olarak başvurabilirsiniz.

Link: https://www2.deloitte.com/tr/tr/footerlinks/contact-us.html

 

CocaCola

coca-cola

Staj Programlarımız:

Coca-Cola Türkiye, gerçek iş deneyimi kazanabilmeniz için sizi dünyanın en tanınmış markasının bir parçası olmaya davet ediyor.

Coca-Cola Türkiye’deki Career Express stajyerleri, kendileri için hazırlanan staj programları sayesinde kariyer gelişimlerinde önemli rol oynayacak iş deneyimi edinme imkanına sahip oluyor.

İki farklı staj programı

Coca-Cola Türkiye olarak, öğrenciler için iki farklı staj programı sunuyoruz:

Career Express 365: Part-Time/Uzun Dönem Staj Programı (1 yıl)

Öğrenciler, part time uzun dönem staj programımız Career Express 365 ile, Pazarlama, Stratejik Planlama, Finans, Müşteri Yönetimi, Kurumsal İletişim, İnsan Kaynakları, Teknik, Araştırma-Geliştirme ve IT (Bilgi Teknolojisi) gibi farklı departmanlarda çalışma fırsatı yakalıyor.

Stajyerlerimiz, bir yıl süren Career Express 365 kapsamında, şirket oryantasyonu, saha ve fabrika ziyareti, farklı alanlardaki eğitim ve seminerler ile kişisel ve profesyonel gelişimlerini zenginleştiriyor. Staj programımız çerçevesinde oluşturduğumuz değerlendirme merkezinde başarılı olan stajyerlerimiz, edindikleri tüm bu tecrübelere ek olarak The Coca-Cola Company ve Coca-Cola İçecek’in yurtdışı projelerinde yer alma şansına da sahip oluyor.

Başvuru Kriterleri (Career Express 365):

2017 yılında mezun olmayı planlayan lisans 3. sınıf veya yüksek lisans/doktora öğrencisi olmak. Yaz döneminde hafta içi her gün, kış döneminden mezun olana kadar geçen süre içerisinde ise, haftanın en az 2 iş günü olmak üzere toplam 1 yıl çalışabilmek (Sınav dönemlerinde esneklik tanınmaktadır).

Career-Express ZIP Programı – Kısa Dönem Staj Programı (Yaz 2016)

Bir ay süren kısa dönem staj programımız Career Express ZIP ile, stajyerlerimiz, İstanbul ofisimizdeki operasyonların nasıl yönetildiğini, gerçek vakalar üzerinde çalışarak deneyimleme fırsatı elde ediyor.

Stajyerlerimiz, 4 haftalık bir zaman dilimini kapsayan Career Express ZIP süresince, şirket oryantasyonu, saha ve fabrika ziyareti, farklı alanlardaki eğitim ve seminerler ile kişisel ve profesyonel gelişimlerini zenginleştirebiliyor. Hazırladıkları projeleri yönetim ekibi ve birim yöneticilerine sunan takımlar, staj programı sonunda geri bildirim alarak kendilerini geliştirme şansı yakalayabiliyor.

Başvuru Kriterleri (Career Express ZIP):

2017 yılında mezun olmayı planlayan lisans 3. sınıf veya yüksek lisans/doktora öğrencisi olmak. Yaz dönemi içerisinde belirlenmiş olan 4 haftalık zaman diliminde, hafta içi her gün çalışabilecek olmak (Haziran/Temmuz 2016.) Tercihen İstanbul dışında veya yurtdışında okumak.

Her iki program için başvuru kriterleri:

2017 yılında mezun olmayı planlayan lisans 3. sınıf veya yüksek lisans/doktora öğrencisi olmak. The Coca-Cola Company değerlerine ve liderlik davranışlarına sahip olmak ve dünyanın en tanınmış markasında çalışmak için tutkulu olmak. Tercihen daha önce staj deneyimine sahip olmak. MS Office, Internet ve E-mail gibi ileri derecede bilgisayar becerilerine sahip olmak. İleri seviyede Türkçe ve İngilizce bilgisine sahip olmak (sözlü ve yazılı). Türkiye’de çalışma iznine sahip olmak.

Stajyer adaylarımızdan beklediklerimiz:

İyi bir ekip üyesi olmak ve işbirliği yapmaya açık olmak. Çözüm odaklılık – Yenilikçi düşünce yapısına sahip olmak. Kaliteli çözümler üretebilmek. Problemleri basitleştirebilme ve bunlar üzerinde fikir yürütebilme yeteneğine sahip olmak.

Career Express 365 veya Career Express ZIP programlarımıza başvurunuzu tamamlamadan önce lütfen ilgili programların kriterlerine uygun olup olmadığınızı kontrol ediniz.

Başvurular, CV ve ön yazı içermelidir ve İngilizce olmalıdır. Ön yazınızda hangi programa başvurduğunuzu ve çalışmak istediğiniz departmanda neden yer almak istediğinizi açıklamanızı rica ediyoruz. Ön yazınız başarılarınızı, kariyer ilhamınızı ve bu stajın kariyer hedeflerinizde size nasıl yardımcı olacağını anlamamız açısından önem taşıyor.

Kriterlere uymayan veya son başvuru tarihini geçiren adayların başvurularının değerlendirilmeyeceğini belirtmek isteriz.

Stajyer adaylarımız için İstanbul’a ulaşım ve/veya staj süresi boyunca konaklama masrafları şirketimiz tarafından karşılanmamaktadır. Programlarımıza başvuran adaylar, bu konuyla ilgili tüm sorumluluğun kendilerine ait olduğunu bilir ve kabul eder.

Şirketimizi biliyor olabilirsiniz – Dünyanın en büyük içecek şirketi hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

www.coca-colacompany.com/careers/who-we-are-infographic

 

Vodafone

2000px-Vodafone

 

- Üniversite 3. veya 4 sınıftaysan

- Telekomünikasyon sektörüne ilgi duyuyorsan,

- Dinamik ve enerjiksen,

- Sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirdiğini düşünüyorsan,

- İyi derecede İngilizce biliyorsan,

- İyi bir akademik ve sosyal başarıya sahipsen,

- Haftanın en az 3 gününü staja ayırabileceksen

aradığımız sensin!

 

Kariyer.net üzerindeki açık pozisyonlarımızı incele ve sana uygun olan ilana başvur!

Link: http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&kw=vodafone%20staj

 

IBM

ibm_logo

IBM'in üniversiteler ile olan ilişkilerini yürütmek ve geliştirmek için IBM Üniversite Takımı hizmetinizde.

  • Jale Akyel
IBM Orta Doğu & Avrupa ve Türkiye Üniversite İlişkileri Lideri ibmuni@tr.ibm.com


 

Staj Başvurusu:

Staj için Genel Koşullar:

  • IBM'e staj başvurusu yapabilmek için en az Üniversite 2. sınıfı bitirmiş olma zorunluluğu vardır.

  • IBM staj için sadece ibm.com./tr'den yapılan online başvuruları değerlendirmeye almaktadır , bu nedenle lütfen e-mail ile CV yollamayınız.

  • IBM'de staj değerlendirmesine aday olabilmek için online başvuruyu takiben, online IPAT test'inin aday tarafından başarı ile tamamlanmış olması zorunludur.

  • IBM'de staj yapılabilmesi için İş Birimlerinin staja uygun iş/proje ihtiyacının bulunması gerekmektedir.

  • IBM'de staj yerleştirmeleri iş birimi ihtiyaçları gözönünde bulundurularak yapılamaktadır.

  • IBM'de staj yapabilmek / staja devam edebilmek için öğrenciliğin devamı esastır (eğitimi takiben Üniversite/Master/Doktora)


Uzun Dönemli Staja Özel ek bilgi:

  • Uzun Dönemli stajlarda, stajın 1 yıl sürmesi ve öğrencinin bu süre içerisinde öğrencilik statüsünün devam etmesi gerekir.

  • Uzun Dönemli stajlarda öğrencinin haftanın en az 3 tam gün staj çalışması yapması beklenir.


Yaz Dönemi Özel ek bilgi:

  • IBM yaz dönemi staj ilanını, her sene Şubat ayının ilk haftası ibm.com/tr'de "Summer Internship" başlığı altında duyurur ve 15 Nisan'a kadar başvuruları kabul eder.

  • 15 Nisan'dan sonra gelen başvuru istekleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

  • IBM'de yaz dönemi stajları için sadece zorunlu staj veya Üniversite'nin SGK yapması koşulu aranmaktadır.

  • Yaz dönemi staj yereştirme sonuçları adaylarla her sene Haziran ayı başında e-mail ile paylaşılır.


Yaz dönemi staj periyodu: Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını içerir. En az 2 ay staj tercih nedeni olacaktır.

[ad name="HTML"]

[ad name="HTML-3"]

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.