Öğrenci Kariyeri Banner

Siz de Geleceğe Nefes Olun !

Siz de Geleceğe Nefes Olun !
11 milyon ağaç,  11 Kasım saat 11:11’de, Türkiye’nin 81 ilinde toprakla buluşuyor.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli “11 Kasım 2019'da saat 11:11'de Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda 81 ilimizde 2023 noktada 3 saat içinde tam 11 milyon fidanın toprakla buluşmasını sağlıyoruz.” açıklamasında bulundu.

1

KAMPANYA HAKKINDA


11 Kasım’da, İzmir Karbağlar Tırazlı’da çıkan orman yangını neticesinde zarar gören alanlarla birlikte Muğla Dalaman’daki yanan ormanlık alanlar başta olmak üzere, 2019 yılı içerisinde orman yangınları neticesinde zarar gören ormanlık alanlarda da ilk fidanlar toprakla buluşturulacak.

FİDAN İÇİN BAĞIŞ YAPABİLİRSİNİZ

Kişi ya da Kuruluş istendiği sayıda fidan bağışında bulunabilir. Bağışlanan fidanlar ağaçlandırma sahası içinde yer alır.

1 Fidan Bağışı 10 TL'dir.


E-Sertifika talepleriniz ödeme yapıldıktan sonra ortalama 1 iş günü içinde, basılı Sertifika talepleriniz ise 5 iş günü içinde teslim edilmektedir.


 kk


FİDANLARI SAHİPLENEBİLİRSİNİZ



Daha yeşil bir Türkiye için, 11 milyon ağacı geleceğe miras bırakarak dünya rekoruna koşuyoruz.

Siteye girip 'FİDAN SAHİPLEN' butonuna tıkladığınızda isim soy isim ve e-posta girdikten sonra istediğiniz şehirde adınıza ücretsiz 5 fidan dikimi yapılıyor.



GELECEĞİNE NEFES OLMAK İÇİN  TIK!




Özgün İçerik: Bu içerik Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gamze Ebru Altıkulaç tarafından oluşturulmuştur.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.