Öğrenci Kariyeri Banner

Sınavların Bitimiyle Boşluğa Düşenler Bu Hobiler Tam Size Göre

Sınavların Bitimiyle Boşluğa Düşenler Bu Hobiler Tam Size Göre
1. Uzayı İzlemek
Günümüz yaşamında bu tarz aktivitelerde bulunmak için yüksek bir meblağ gerektiren aletlere artık gerek yok. Çok uygun fiyatlara temin edilebilen teleskoplarla farklı bir bakış açısı yakalayabilirsinz.




2. Bulmaca Çözmek
Küçükken çoğumuz bulmaca çözmek için gazete almışızdır tabi  lütfen inkar etmeyelim. Günümüzde bunu daha eğlenceli hale getirmiş bulmaca kitapları mevcut.




3. Yabancı Dizi İzlemek
Bulunduğunuz ülkedeki çoğu dizinin kurgusu ve mantığı aynıdır. Farklı kültürlerden bir şeyler görmek sizi mutlu edebilir.

tv-izlemek




4. Bir Enstrüman Kazanmak.
Herkesin harika bir kulağı ve müzik yeteneği olmayabilir fakat herkesin bir müzik zevki vardır. Evet bir müzik aletini çalmak kolay değil hatta bazı yaşlardan sonra daha zor olabiliyor fakat bunu çok isteyerek yaparsanız o kadar zorlanmayacaksınızdır. Hevesinizin geçip geçmemesine bağlı olarak ucuz daha basit bir aletten başlayarak daha pahalı ve kaliteli bir alet edinebilirsiniz. Benden İstanbul’da bulunan arkadaşlara ufak bir ipucu Vefa’da bulunan dükkanlarda bu aletleri bulmak çok kolay.




5. Ahşap Boyama
Birçoğumuz ahşap boyamayı ya ortaokulda tasarım dersinde ya da lisede resim dersinde yapmışızdır fakat bunu bir hobi haline getirmek mümkün. Hem de öyle yüksek fiyatlar gerektirmeyen bütçeyle. Boyanacak bir ahşap , boya ve fırçalar. Boyaları kullanacağınız bir kap ve boya bitiminde isteğe bağlı vernik. Tüm malzeme bu kadar.ahsap_boyama_kurslari




6.Takı Tasarlamak
Çocukken çoğumuz büyüklerimizin el işi boncuklarıyla takı yapmışızdır inkar etmeyelim şimdi. Peki büyüyünce neden devam ettirmiyoruz. Evet evet hemen başlayabilirsiniz.




7.Fotoğraf Çekmek
Dünyanın en güzel şeylerinden biridir farklı bakış akışları yakalamak. Harika bir makinanız olmayabilir harika telefonlarınız olmayabilir hatta bunların hiç birine sahip olamayabilirsiniz fakat gözünüzle çektiğiniz fotoğraflar bedava hem de vizörü kalbiniz. Eee daha ne duruyoruz.

beautiful-canon-cool-nikon-Favim.com-779224




8.Çizim Yapmak
Bu aktiviteyi özgürce denemeye ne dersiniz? Tişörtlerinizi, duvarlarınızı, kağıdı,dolabı aklınıza gelebilecek heryeri. Nasıl olsa temizleyecek sizsiniz neden eğlenmeyesiniz ki..




9.Çizgi Roman Okumak
Hepimiz hayatımızda bir kerede olsa mutlaka kitap okumuşuzdur fakat bu çizgi roman alemi çok farklı bir alem. Zor da aynı zamanda fakat içine girdikçe çok farklı ve zevkli olduğunu anlayabilirsiniz.

web1_copy_FREECOMICSDAY-APR30_042415DB_009_0




10.Yazı Yazmak
Yazı yazmak.. Aklınıza ne gelirse, hesapsızca. Yazdıkça çok mutlu olacağınızı tahmin edebiliyorum.




11.Kupa Tasarlamak
İhtiyacınız olan tek şey üzeri boş bir kupa ve kalem. Kupanıza dilediğiniz şeyi çizebilir, onu özel bir tasarım haline getirebilirsiniz.

ben_yaptim_4




12.Puzzle Yapmak
Sabırsız bir insansanız bu işe pek girişmeyin derim ama yaptıkça farklı hislerde bulabilirsiniz. Uğraşabilme kapasitenize göre bir çok puzzle bulabilirsiniz.




13. Doğa Yürüyüşleri Yapmak
Sanırım en çok tavsiye ettiğim hobi budur. Aramızda kalsın tabi. Doğa çok farklı yer. İnsanın az olduğu hatta kendinizin bile az olacağı bir yer. Bu yüzden kısa kısa doğa yürüyüşleri yapmayı deneyebilirsiniz.doga3




14.Spor Yapmak
Hemen gidin bir spor salonuna yazılın demiyorum. Takın kulaklığınızı giyinin rahat bir ayakkabınızı ve kendinizi sokaklara atın. Gezin, koşun, yürüyün eminim çok farklı hissedeceksiniz.




15.İnsanları İzlemek
Toplumumuz içerisinde bir çok farklılık ve bunlarla birlikte insan mevcut. Bu farklılıkları seyretmek size farklı bakış açıları kazandırabilir. Denemeye değer.bats




16.Dans Etmek
Her insana hitap eden mutlaka bir dans vardır. Sizde birini kazanabilirsiniz




Bu yazımda zorlanmadan kazanabileceğiniz hobileri derledim. Umarım faydalı olabilmişizdir. Öğrenci Kariyerine ayırdığınız vakit için teşekkürler. Yukarıdaki aktiviteler için malzemeleri temin etme konusundaki sorularınızı sayfanın aşağısında bulunan mail adresinden bana iletebilirsiniz, sağlıcakla..

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.