Öğrenci Kariyeri Banner

Samsung'tan Apple'a Yüzünüzde Muzip Bir Gülümseme Oluşturacak Reklam Filmi :)

Samsung'tan Apple'a Yüzünüzde Muzip Bir Gülümseme Oluşturacak Reklam Filmi :)
Samsung her reklam filminde olduğu gibi yeni reklam filminde de Apple'a gönderme yapmadan duramadı. 1 dakikalık Büyümek isimli reklam filminde Apple'a göndermeler serisine devam eden Samsung, sosyal medyada yeniden ilgiyi üstüne topladı.

Filmde uzun yıllardır iPhone kullanan genç bir adam ve Samsung telefon kullanmayı tercih eden kız arkadaşını görüyoruz. Zaman geçtikçe her iki marka da yeni telefonlar çıkarıyor ve genç adam yavaş yavaş şüpheye düşmeye başlıyor. Parlaklık, su geçirmeme gibi özelliklerde Samsung ve iPhone kıyaslamasını bu çiftin başına gelenler üzerinden yapıyor. Genç adamın iPhone ile ilgili şüpheleri artıyor ve kız arkadaşı telefonunun performansından çok daha memnun gözüküyor.

cocuklara-apple-buyuklere-samsung-00

Yıllar sonra genç adam Galaxy Note 8 sahibi oluyor ve reklamın sonunda onu çok daha olgun gösteren yeni bir saç stiliyle iPhone X sırasında bekleyenleri geçip gittiğini görüyoruz.

Videoyu izlemek için lütfen tıklayınız.

Samsung, “Milyonlarca Amerikalı şu sıralarda telefonlarını en büyük iki markanın tanıttığı en iyi telefonlardan birine yükseltmeye hazırlanıyor. Bu reklam aslında doğrudan onların neden bir sonraki telefonlarını  Galaxy S8, S8+ ve Note 8 seçmeleri gerektiğine vurgu yapan bir reklam oldu.” şeklinde açıklamalarda da bulunuyor.

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.