Öğrenci Kariyeri Banner

Heyecanla Beklenen iOS 17'nin Detayları Açıklandı!

Heyecanla Beklenen iOS 17'nin Detayları Açıklandı!

Apple'ın iPhone 15 serisiyle tanıtacağı iOS 17 güncellemesi için ilk detaylar açıkladı. iPhone'lar için yeni uygulama geleceği söyleniyor. Apple, birkaç gün önce son güncellemesi olan iOS 16.3 sürümünü iPhone’lar için yayınlanmıştı. Bu sırada teknoloji devinin iPhone 15 serisiyle birlikte tanıtacağı iOS 17 için de ilk detaylar geldi.

iOS 17 güncellemesinde arayüz için büyük çaplı bir değişim fark edilmiyor. Fakat yeni güncellemeyle birlikte iPhone modellerinde artık Apple’ın Reality Pro AR/VR kulaklığını senkronize etmek için yeni bir uygulama yer alacak. Bu yeni uygulamanın Watch uygulaması ile benzerlik göstereceği düşünülüyor.

Verimlilik Ön Planda Olacak!

Teknoloji devi, genel olarak verimliliği ön planda tutarak diğer uygulamaları için değişiklikler yapacağını belirtti. Home uygulaması ve Find My için de yeni ve ince detaylar geleceği düşünülüyor. Arayüz konusunda akıllı telefonlar için büyük değişiklikler olmasa da Music ve Mail için birçok yenilik ve eş zamanlı olarak özellikler gelecek. 

Apple, her iki uygulama için de daha kolay bir kullanım deneyimi sağlayacak. iOS 17 güncellemesi için Anımsatıcı ve Dosyalar için de iyileştirme bekleniyor. Fakat iki uygulama için de iyileştirmelerin hangi alanda yapılacağı belli değil. iOS güncellemesinde, iPhone 15 serisinin bütün modellerinde yer alacak Dinamik Ada’yı çalıştıracak. Bu şekilde yeni modellerin tasarımı için de çentiğin tamamen kalkacağı ortaya çıkıyor.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.