Öğrenci Kariyeri Banner

Haftanın Güncel İş İlanları! (17.10.2022)

Haftanın Güncel İş İlanları! (17.10.2022)

Aktif olarak başvuru kabul eden iş ve staj ilanlarını sizler için derledik. İçeriğimizde yer alan ilanlar, yeni mezunlar ve eğitimine devam edenler için birçok fırsat barındırıyor.

BadiWorks Proje Yöneticisi Arıyor!

Türkiye'nin önde gelen gençlik iletişimi ve işveren markası ajansı BadiWorks ekibine katılmak ister misin? Yetenekli gençleri iş dünyasına hazırlamak, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve ülkemiz adına katma değer üretmek misyonuyla hareket eden şirketimize yeni ekip arkadaşları arıyoruz. 

BadiWorks Uzun Dönem Proje Stajyeri Arıyor!

Gençlik ve iletişim ajansı BadiWorks bünyesinde "Uzun Dönem Proje Stajyeri" olarak bizimle çalışmak ve kariyerine yön vermek ister misin?

Marka Elçisi Olmak İster Misin?

ÖğrenciKariyeri olarak üniversite iletişim süreçlerini yönettiğimiz birçok yerli ve global marka (Turkcell, Atlas Yurtdışı Eğitim vb) marka elçisi arayışında. Sen de bu projelerde yer almak, kariyerinde fark yaratmak istiyorsan başvurunu bekliyoruz!

Atlas Operasyon Asistanı Arıyor!

Sen de sektörünün en geniş çaplı hizmet veren ve en tecrübeli şirketi olan ATLAS bünyesinde kariyerine yön vermek istiyorsan bu ilan tam sana göre!


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.