Öğrenci Kariyeri Banner

Galaksinin Koruyucuları'nın Yılbaşı Özel Filminden İlk Fragman Yayılandı!

Galaksinin Koruyucuları'nın Yılbaşı Özel Filminden İlk Fragman Yayılandı!

Galaksinin Koruyucuları 2 ve 3 arasında geçecek olan mini film Galaksinin Koruyucuları Yılbaşı Özel’den ilk fragman paylaşıldı. Merakla beklenen film 25 Kasım'da yalnızca Disney+'ta yayınlanacak.

2014 yılında vizyona giren Galaksinin Koruyucuları, çizgi romanlarda görmeye alıştığımız koruyucuların aksine çok daha "eğlenceli” bir ekibi Marvel hayranları ile buluşturmuş ve ilk iki filmi ile oldukça beğenilmişti. Filmin yönetmeni James Gunn, yaptığı bir açıklamada Galaksinin Koruyucuları 3 film ekibinin son kez bir araya geleceğini söylemişti.

25 Kasım'da Yalnızca Disney+'ta Yayınlanacak!

2. ve 3. film arasında geçecek olan ve bir yılbaşı hikayesini anlatan Galaksinin Koruyucuları Yılbaşı Özel filminden ilk fragman geldi.

Fragmanda Kraglin’in dünyada yılbaşı zamanı olduğunu söylemesinin üzerine koruyucuların Peter’ı neşelendirmek için dünyaya giderek ona unutamayacakları bir yılbaşı yaşatmaya çalışmaları anlatılıyor.  Disney, bu projeyle birlikte klasikleşmiş bir mutlu yılbaşı ve aile temalı bir kısa film ile hem genç izleyicileri hem de yaşı nispeten ilerlemiş izleyicileri kendisine çekmeyi başarıyor.

Filmin süresi konusunda henüz bir bilgi paylaşılmadı ancak normal bir filimden daha kısa olacağı belli oldu. Galaksinin Koruyucuları Yılbaşı Özel filmi, 25 Kasım tarihinde sadece Disney+’ta yayınlanacak. 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.