Öğrenci Kariyeri Banner

Apple'ın "Yeni Bir Çağ Başlatacağı" WWDC 2023'e Saatler Kaldı!

Apple'ın "Yeni Bir Çağ Başlatacağı" WWDC 2023'e Saatler Kaldı!

Apple'ın her yıl düzenlediği Dünya Geliştiriciler Konferansı'nın bu yılki ayağı WWDC 2023 bugün gerçekleşecek.

Teknoloji dünyasının en çok beklenen günlerinden biri geldi. Sektöre yön veren ve büyük bir etkiye sahip olan Apple, Dünya Geliştiriciler Konferansı’nın (WWDC) 2023 ayağına bu gece start veriyor. Büyük bir heyecanla beklenen etkinliğin bu yılki ayağı, Apple’ın daha önce hiç atılmadığı bir sektöre de giriş yapışına ev sahipliği yapacak.

Yılın Teknoloji Zirvesi WWDC 2023, 20:00'de Başlayacak!

WWDC 2023, herkese ulaşabilmek için farklı kanallar aracılığıyla izlenebilecek. Canlı yayın, Apple’ın internet sitesi ve şirketin resmi YouTube hesabından gerçekleştirilecek. Aynı zamanda dileyen kullanıcılar Apple TV üzerinden de etkinliği izleyebilecekler. Merakla beklenen WWDC 2023, Türkiye saati ile 20:00’de başlayacak.

WWDC 2023’te gösterilmesi beklenen yenilikler arasında; Apple'ın ilk artırılmış gerçeklik gözlükleri, artırılmış gerçeklik gözlüğü için geliştirilen yeni işletim sistemi, iOS 17, iPadOS 17, tvOS 17, watchOS 10, macOS 14 işletim sistemleri ve yeni 15 inç MacBook Air ve MacBook Pro ve M3 işlemci de yer alıyor.

Canlı yayını YouTube üzerinden takip etmek isteyenler aşağıdaki linkten ulaşabilirler.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.