Öğrenci Kariyeri Banner

Ahbap Derneği, Üniversite Öğrencilerine Bin 200 TL Burs Veriyor!

Ahbap Derneği, Üniversite Öğrencilerine Bin 200 TL Burs Veriyor!

Haluk Levent tarafından kurulan Ahbap derneği 2022-2023 eğitim öğretim döneminde ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimi gören 300 öğrenciye 9 ay boyunca bin 200 TL geri ödemesiz burs verecek. Son başvuru tarihi 21 Ekim 2022.

Ahbap derneği bursuna Türkiye genelinde ön lisans, lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimi gören tüm öğrenciler başvuruda bulunabilir.

 Ahbap Derneği Burs Başvuru Nasıl Yapılır?

Ahbap derneği burs başvurular ahbap.org adresi üzerinden online olarak yapılmaktadır.

  • AHBAP’ın resmi web sitesinden üye olunur.
  • AHBAP burs başvurusu kısmından form doldurulur.
  • İstenilen belgelerin eksiksiz olarak sisteme yüklenir.

Burs başvurusu için ahbap.org adresine giderek başvuru için gerekli tüm soruları cevapladıktan sonra profilinizde yer alan Belge Yönetimi sekmesi üzerinden ilgili başvurunuza tıklayarak istenilen tüm belgeleri doğru ve eksiksiz şekilde yüklemeniz yeterlidir. 

Talebiniz incelendikten sonra, tüm değerlendirme süreçlerinin tamamlanmasının ardından, onaylandığı veya reddedildiğine yönelik bilgi tarafınıza sms veya mail yoluyla iletilir. Başvurunuzun onaylanması durumunda tarafınızla irtibat kurulur ve yardımın yapılmasıyla ilgili süreç başlatılır.

Bu başvuruyu tamamlamanız halinde, ilgili Ahbap ekibi tarafından maddi durumunuz ve talepte bulunduğunuz ihtiyaçla ilgili tüm detaylar incelenerek ihtiyacınızın Ahbap yardım kriterlerine uygunluğu değerlendirmeye alınacaktır. Başvurunuz olumlu ya da olumsuz sonuçlanabilir.

Burs başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.