Öğrenci Kariyeri Banner

20 Ocak İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

20 Ocak İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

20 Ocak itibarıyla vizyona giren birbirinden başarılı yerli ve yabancı filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona giren filmler arasında, uzun süredir merakla beklenen ve başrollerinde Brad Pitt ve Margot Robbie'nin yer aldığı Babil de bulunuyor.

Kutsal Damacana 4

Kutsal Damacana 4, yanlışlıkla papaz olan Fikret'in hikayesini konu ediyor. Fikret, yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda kendisini tahmin edemeyeceği bir konumda bulur. Beklenmedik bir şekilde Vatikan'a kadar yükselen Fikret, artık yurduna geri dönmeye karar verir.

49

49 Musul, 2014 yılında DEAŞ'ın Musul'ü işgalinin ardından, Türkiye Başkonsolosluğu'nda esir alının 49 personeli kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişen MİT mensuplarının hikayesini konu ediyor.

Babil

Babil, sinemanın sessiz dönemden çıkış sürecinde birkaç oyuncunun yükseliş ve çöküş hikayesini konu ediyor.

Korsaj

Korsaj, 40. yaş gününü dönüm noktası olarak alarak zincirlerini kırmaya niyetlenen Bavyera Düşesi Elisabeth’in hikayesini konu ediyor.

Muhteşem Kedi Maurice

Muhteşem Kedi Maurice, paza kazanacağı planını uygulamaya çalışırken kendisini beklenmedik olayların içinde bulan Maurice’in hikayesini konu ediyor.

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.