Öğrenci Kariyeri Banner

“Öğrenciyken Girişimci Olmak” Etkinliği 22 Nisan'da ING İnovasyon Merkezi’nde

“Öğrenciyken Girişimci Olmak” Etkinliği 22 Nisan'da ING İnovasyon Merkezi’nde







CreativEvolution etkinlik serisi, KreatifBiri.com ve YTÜ KreatifBiri Topluluğu tarafından hayata geçirilen ve başta girişimcilik olmak üzere birçok alanda merak edilen sorulara yaşamıyla cevap olmuş kişileri konuk eden bir seridir.

İlk etkinliğimizde ise iki başarılı genç girişimci konuğumuz oluyor. Yusuf Burakhan SERT Yıldız Teknik Üniversitesi öğrenimine devam ederken bir taraftan da CoSpeak adlı girişiminin kuruculuğunu ve yöneticiliğini üstlenmekte. Odin Enes ÖZLEN ise fiilen devam etmese de resmiyette yine Yıldız Teknik Üniversitesi'nde okumakta ve KreatifBiri.com adlı girişiminin kuruculuğunu ve yöneticiliğini üstlenmekte. Enes ve Yusuf girişiminlerini okulla ve okulsuz yürütmenin artılarını ve eksilerini birlikte aktaracaklar.

CoSpeak, İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyenlerle yabancıları en fazla 4 kişilik gruplarla kafelerde bir araya getirip belli konular üzerine konuşma pratiği yapmalarını sağlayan bir girişimdir.

KreatifBiri.com ise gençlerin tamamen anlayabileceği tarzda sesli ve yazılı faydalı içerikler üreten bir sosyal girişimdir.

Her iki girişim de BTM İstanbul'a seçilen sayılı sayıdaki girişim arasında yer almaktadır.

*Etkinlik 18'de networking ve ikram ile başlayıp 19'da ikili söyleşiyle devam edecektir. 20 - 21 arası ise networking ile devam edecektir. Etkinlik günü katılan herkese CoSpeak'in tüm derslerinde geçerli %25 indirim kuponu verilecektir.

CoSpeak'i ziyaret etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

KreatifBiri.com'u ziyaret etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

YTÜ KreatifBiri;

Instagram: TIK!

KreatifBiri.com;

Instagram: TIK!,

Etkinlik Tarihi: 22 Nisan Pazartesi

Etkinlik Saati: 18.00

Etkinlik Yeri: ING İnovasyon Merkezi

Açık Adres: Ali Kaya Sk., Esentepe Mahallesi, No:4 Polat Plaza Esentepe, 34394 Şişli/İstanbul – Kanyon AVM Yanı

Açıklama: ING İnovasyon Merkezi, ING Bank'ın Dijital İnovasyon Atölyesi olarak Mayıs 2016'da hayata geçirilmiştir. AR-Ge çalışmaları ile kurumiçi girişimcilik faaliyetlerinin yürütülmesi ve startup ekosistemiyle işbirliklerinin geliştirilmesi için merkez rolü oynamaktadır.








 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.