Öğrenci Kariyeri Banner

“Apple Design Award 2018” Bu Kez Türkiye’ye ve Eskişehir’e Geldi!

“Apple Design Award 2018” Bu Kez Türkiye’ye ve Eskişehir’e Geldi!
Türkiye Oyun Sektörü gelişmeye devam ediyor. 4 kişiden oluşan ve 2014 yılının Nisan ayında Eskişehir'de kurulan MobGe isimli yerli oyun stüdyosu tarafından geliştirilen Oddmar isimli oyun ülkemize ilk defa Apple Design Award getiren firma oldu. Böylece ilk defa bir Türk ve firması Apple’dan ödül kazanmış oldu.

maxresdefault-1-1

Özgür Taşkın ve Ferhat Aydoğan tarafından kurulan MobGe’nin kadrosunda oyun hikayesi yazarı Frank Gibson ve seslendirme sanatçısı Julian Casey de yer almaktadır.

Apple'ın her sene düzenlediği WWDC geliştiriciler konferansının bir parçası olan Apple Design Awards ödül töreninde bu yıl ödül almaya hak kazanan oyun özellikle detaylı grafikleri, seslendirme ve kolay kontrol şemasıyla dikkat çekmektedir.

22

MobGe isimli oyun stüdyosunun ilk oyunu olan Oddmar, Vikinglerin  yaşamıyla ilgili olan bu oyun, kullanıcıları Vikinglerin büyüleyici dünyasına oyuncularını dahil ediyor. Kahramanımızla maceradan maceraya koştuğumuz Oddmar, özellikle detaylı grafikler, seslendirme ve kolay kontroller büyük bir dikkat çekiyor. Vikinglerin dünyasında yaşayan ana karakterin maceralar yaşadığı oyundaki dokular, tasarımlar ve seslendirmeler beğeni topluyor.

Oddmar-Screenshot-1

Şimdilik 4,99 $'lık bir ücret karşılığı ile sadece Appstore'dan indirilip iOS cihazlarda oynanabilen oyunu iOS AppStore'da görüntüleyebilirsiniz.

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.