Öğrenci Kariyeri Banner

Yurt Dışında “Neredeyim?” Derken Data Paketi Gitmeyecek

Yurt Dışında “Neredeyim?” Derken Data Paketi Gitmeyecek
yurtısı

Artık yurt dışında kaybolduğunuzda Google Maps’e ulaşmak için Wi-Fi ya da 3G servislerinin peşinde koşmayacaksınız. Çünkü Google offline navigasyon ve aramayı tanıttı. Google kendi resmi blogunda “Dünyanın yüzde 60’ı internet’e sahip değil” diye yazdı. Google Ürün Yöneticisi Amanda Bishop”Artık telefonunuza dünyanın herhangi bir yerinden bir bölge indirebiliyorsunuz ve internet erişiminin olmadığı bir zamanda ister bir taşra yolu olsun ister yer altı bir garaj, Google Maps çalışmaya devam ediyor.” diye yazdı.

Üniversite Öğrencilerine Ek Gelir İmkanı


Google Maps’ten kesitleri 2012‘den beri kaydetmek mümkündü ancak teknoloji devi bunu arama ve navigasyon için sunmamıştı. Fakat bugünden itibaren hepsi değişti. Artık gidilen yeri size adım adım yönlendirmelerle gösteren navigasyon sistemini kullanabilir, belirli varış noktalarını arayabilir ve mekanlar hakkında açık olduğu saatler, iletişim numaraları veya değerlendirmeler gibi kullanışlı bilgileri bulabilirsiniz.

[ad name="Google Adsense"]

Bu yeni işlevden faydalanabilmek için önce bir şehir, ülke ya da köy arayarak haritanın bir parçasını indirmeniz gerekiyor. Ardından “Dowload”a basın ya da Google Maps sekmesi olan “offline area”daki “+” tuşuna. Haritayı indirince, Bishop’un yazdığına göre ” Google Maps sizin kötü servis olan bir bir yerde y ada servis olmayan bir yerde olduğunuzu anladığında otomatik olarak offline modda hareket edecek .” Baya havalı!

animation

Kaynak: SosyalMedya.co

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.