Öğrenci Kariyeri Banner

Yüksek Lisans Mı? Access Masters Tour 19 Kasım'da İstanbul'da!

Yüksek Lisans Mı? Access Masters Tour 19 Kasım'da İstanbul'da!
Yüksek lisansta şüphesiz en avantajlı seçenek yurtdışına gitmektir. Peki gerekli bilgileri nereden alabiliriz? Tabii ki Access Masters Tour Fuarından!

Niçin Katılmalısınız?

Masters- İş Dünyasında Senin Pasaportun

Access Masters Tour sizi geniş bir yelpazade Master programları ile tanıştırır ve dünyanın en iyi işletme okulları ile tanışmanıza katkı sağlar. Böylelikle sizler de kayıt olarak etkinliğin tüm programına erişebilme fırsatını elde edebileceksiniz.

Açık Fuar

Açık Fuar aday öğrencilere okul temsilcilerini önceden randevu almaksızın etkinliğe kayıt olduktan sonra stantlarda bulunma şansı verir. Etkinliğin bu bölümünde sunulan yüksek lisans programları mühendislik, finans ve muhasebe, beşeri bilimler, bilişim teknolojisi, uluslararası ilişkiler, hukuk ve hukuk araştırmaları, yönetim, pazarlama, matematik, tıp ve hemşirelik, bilim ve sosyal bilimler alanında geniş bir alanı kapsar.

3_global-events-access-masters3

Birebir ve İkili Toplantılar

Birebir ve İkili Toplantılar özellikle Yönetim, Pazarlama ve Finans'taki ticari programlarla ilgilenen adaylara sunulur. Etkinliğe kayıt olan aday öğrenciler, kayıt direktörleri ve okul temsilcileri ile 20 dakikalık  toplantılar için hazırlanacaklar. Toplantı yuvaları, etkinlik öncesinde Access Masters ekibi tarafından dikkatli bir şekilde atanır; böylece adaylar gereksinimleri ile uyuşan işletme okullarını eşleştirir.

Ek Faydalar

  • Yüksek lisans hazırlığı için fayda ve destek alabilirsin.

  • GMAT, GRE, TOEFL, IELTS ve burs hakkında bilgiler edinebilirsin.

  • Ücretsiz bir ISIC kartı kazanma şansına sahip olabilirsin.

  • Bedava kampüs ziyareti kazanmak için yerini alabilirsin.


Niçin Kayıt Olmalısınız?

Access Masters Tour, İngilizce konuşan öğrencilere ve uzmanlaşmış master eğitimi ile ilgilenen yeni mezunlara açıktır. Kayıt ücretsizdir ve adayların etkinliğe ücretsiz giriş yapabilmek ve kişiselleştirilmiş danışmanlık hizmetlerinden faydalanabilmek için online kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir. Kayıt formu adayın eğitim durumunu, deneyimlerini, iş tecrübelerini, master program tercihlerini ve bütçeleriyle alakalı soruları içermektedir.

maxresdefault

Kayıt olduktan sonra her adayın profili, Access Masters'ın danışman ekibi tarafından ilgi görür. Ekip, her bir kayıt sahibinin bilgilerini değerlendirir ve katılımcı okullarla eşleştirir. En uygun olan adaylarla seçkin işletme okullarıyla birebir görüşmeler önerilir. Yüksek Lisans Programına daha az uygun olan adaylar ise Okul Paneli Tartışma Sunum ve Açık Fuarına davet edilir.

Program:

event-istanbul-620x370

19 Kasım 2017- Pazar

10:30: Karşılama Masası

11:00-12:45: Fuar

13:05- 17:10: Birebir Görüşmeler

Mekan: Asker Ocağı Caddesi No:1 34435 Taksim

Ücretsiz kayıt olmak istiyorsan haydi sen de hemen tıkla!

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.