Öğrenci Kariyeri Banner

YouTube Premium'a Yüzde 130 Zam Geldi!

YouTube Premium'a Yüzde 130 Zam Geldi!

YouTube, bugün Premium abonelerine gönderdiği bir e-posta ile zam yaptığını duyurdu. Video akış devi, ilk olarak 2018 yılında Premium sistemini duyurarak ücretli abonelik getirdiğini duyurmuştu.

YouTube Premium, aylık 9,99 TL olan öğrenci abonelik ücretini 19,49 liraya çıkararak yüzde 100 zam yaptı. 16,99 TL olan Bireysel Premium abonelik ücretini 29,99 liraya artırarak yüzde 76 zam yaptı. Son olarak da 25,99 TL olan Aile Premium planını ise yüzde 130 artırarak 59,99 liraya yükseltti.

İlk Defa Zam Uygulandı!

 

Teknoloji devi YouTube, Premium abonelerine gönderdiği e-postada zam eklenen fiyatların 21 Kasım 2022 tarihinden itibaren geçerli olacağını bildirdi. Firma, geçtiğimiz günlerde 4K video desteği özelliğini Premium aboneleri üzerinde test etmeye başlamıştı.

Fakat daha önce herkeste kullanılan bu özelliğin Premium’a geçecek olması birçok YouTube kullanıcısını rahatsız etmişti. Şirket bu yüzden tekrardan 4K özelliğini tüm kullanıcılar için aktif etme kararı aldığını açıkladı.

21 Kasım'dan İtibaren Geçerli!

Zam gelme nedeninin de 4K desteği nedeniyle olduğu düşünülüyor. Çünkü YouTube, Premium özelliği çıktığından beri ilk kez fiyatlarına zam uyguladı.

YouTube ek olarak geçtiğimiz günlerde tüm kullanıcılara özel ad seçme izni vermişti. İlerleyen zamanlarda tüm kullanıcılar için kademeli olarak açılacak özellik, şimdilik yalnızca sayılı abonelere ve belirli izlenme şartını karşılayan abonelere veriyor.

 

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.