Öğrenci Kariyeri Banner

YÖK'ten Öğrencilere Burs Müjdesi!

YÖK'ten Öğrencilere Burs Müjdesi!
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), resmi internet sitesinden yapmış olduğu açıklamada, belirli bölümleri tercih edecek öğrencilere burs verileceğini duyurdu.

Her gün yapılan burs duyurularını takip etmekte zorlanabilirsin! ÖğrenciKariyeri Mobil uygulamasını cebine indir, burs duyuruları anında ekranına düşsün... İndirmek için tıklayınız
LYS sonuçlarının açıklanmasıyla beraber, aday öğrenciler bölüm ve üniversitearayışlarına başladı. Yükseköğretim Kurulu(YÖK) resmi internet sitesinden yapmış olduğu açıklamaya, Tarım – Ziraat – Orman – Su Ürünleri odaklı lisans programlarına yönelik durum değerlendirmesi ve bu programlara yönelik özellikle son yıllarda azalan ilginin arttırılması amacıyla çeşitli çalışmalarda bulunulduğunu bildirdi.Konuya ilişkin YÖK Başkanı Saraç, ülkemiz ve geleceğimiz açısından bu kadar stratejik ve kritik olan bu alanlara ilginin azalıyor olmasının tehdit edici olduğunu ve bu kapsamda da Yükseköğretim Kurulu olarak 2016 yılı önceliklerinin arasında bu alanların geliştirilmesinin bulunduğunu ve bu kapsamda bir dizi girişimlerde bulunduklarını belirtti.



Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.