Öğrenci Kariyeri Banner

YÖK'ten Yaz Okullarına Yönelik Açıklama!

YÖK'ten Yaz Okullarına Yönelik Açıklama!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), bazı rektörlüklere gönderdiği yazıda yaz okullarının yüz yüzr yapılmasına karar verildiğini duyurdu.

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından üniversitelerde önce online ardından da hibrit eğitime geçilmişti. Aynı şekilde bazı fakülteler hariç vize ve final sınavları da online olarak yapıldı. Ancak öğrencilerin büyük bir çoğunluğu yaz okullarının online mı yoksa yüz yüze mi olacağını merak ediyordu. YÖK, rektörlüklere gönderdiği yazı ile bu sorunun cevabını verdi.

Yaz Okulları Yüz Yüze Olacak!

YÖK, dün bazı üniversitelerin rektörlüklerine bir yazı göndererek yaz okullarının yüz yüze yapılmasına karar verildiğini aktardı.Yaz okulunun isteğe bağl olduğunu ve farklı üniversitelerden de der alınılabileceği belirtilen yazının tamamı şu şekilde:

Şu an için YÖK, yaz okullarının yüz yüze yapılmasını uygun görüyor. Ancak, bu ileti sadece bazı rektörlüklere gönderilmiş bir resmi belgeden ibaret olduğundan dolayı ilerleyen dönemlerde yeni bir karar açıklanabilir.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.