Öğrenci Kariyeri Banner

YKS Öğrencileri İçin Ücretsiz Sınav Setleri Listesi (2024)

YKS Öğrencileri İçin Ücretsiz Sınav Setleri Listesi (2024)

Heyecanla ve azimle YKS'ye hazırlanan sevgili öğrenciler, bu zorlu ama bir o kadar da heyecan verici süreçte size yardımcı olacak ücretsiz ve faydalı içerikler arıyorsanız, doğru yerdesiniz! Bu yazıda sınava hazırlık sürecinizde size destek olacak, konu tekrarlarınızı sağlamlaştıracak ve motivasyonunuzu yükseltecek çeşitli kaynaklardan bahsedeceğiz.

MSÜ Çıkmış Sorular 2024 Kitapçığı

MSÜ Çıkmış Sorular 2024 Kitapçığı

TYT'nin içerik olarak büyük oranda benzeri olan MSÜ sınavının YKS'den önce yapılması YKS öğrencileri için büyük bir şans. İşte MSÜ için çıkmış sorularının bir kısmına ulaşabileceğiniz ÖSYM Linki;

https://www.osym.gov.tr/TR,29218/2024-msu-temel-soru-kitapcigi-ve-cevap-anahtarinin-yayimlanmasi--10.html

İBB 370 Sayfalık YKS Deneme Seti

YKS-Deneme-Sinav-Seti İBB

İstanbul Belediyesi'nin Atatürk Kitaplığı üzerinden online olarak yayınladığı 370 sayfalık bu set sizlere her alanda onlarca farklı soru ve çözüm sunuyor. Bu seti de alttaki linkte bulabilirsiniz.

https://ataturkkitapligi.ibb.gov.tr/tr/Kitaplik/Yayinlar/YKS-Deneme-Sinav-Seti/114

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü YKS Kampı

MEB OGM YKS Kampı

MEB tarafından her ders için 10'dan fazla kitapçık ve video ile etkileşimsel olarak hazırladığı bu ücretsiz kamp belki de listenin en yararlı içeriği olabilir. Tek eksik yanı bu materyallerin 2021 yılındaki sınava göre hazırlanmış olması.

https://ogmmateryal.eba.gov.tr/yks-kampi


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.