Öğrenci Kariyeri Banner

Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı

Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı
Sanat ve kültür ilişkisinin kurulduğu bir yerel kültür yönetimi modelinin benimsenmesi noktasında yerel yönetimlerin yayıncılığa, kültür, sanat, edebiyat etkinliklerine verdiği önem ve bu yöndeki çalışmaları gün geçtikçe artıyor.

Türkiye’nin büyük bir çeşitlilik gösteren somut ve somut olmayan kültürel mirasının bütünüyle korunmasının, bilinmesinin, yorumlanabilmesinin sağlanması ve bu kaynaklara erişimin güçlendirilmesi amacıyla Marmara Belediyeler Birliği,  Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı’nı 15-17 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenliyor.

DRCDczQX0AAaO3C

Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı’na neden katılmalısınız?

  • Yerel yönetimlere ait tarihimize ve kültürümüze sahip çıkan en doğru yayınlara aynı anda ulaşabileceğiniz tek fuar,

  • Aynı anda söyleşi, panel, kültürel etkinlikler ve imza günü gibi etkinliklere katılma imkânı,

  • Yerel yönetimlerin şehre ilişkin kitaplarına ve süreli yayınlarına ulaşabileceğiniz en etkin platform,

  • Bu önemli eserlerin yazarlarıyla tanışabileceğiniz, kitaplarınızı imzalatabileceğiniz ve kitapların hikâyelerini öğrenebileceğiniz muhteşem bir fırsat.


Yayınevleri ve sahafların katılacağı; söyleşi ve dinletilerin gerçekleşeceği fuar hakkında daha detaylı bilgiye burdan ulaşabilirsiniz.



 




Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.