Öğrenci Kariyeri Banner

Yeni Yıla Günler Kala: Öğrencilere Özel Hediye Alternatiflerine Göz Atın!

Yeni Yıla Günler Kala: Öğrencilere Özel Hediye Alternatiflerine Göz Atın!
2017'ye sadece birkaç gün kalmışken çekilişten çıkan sınıf arkadaşınıza, sizin için çok değerli olan yakın arkadaşınıza, yada sadece içinizden geldiği için hediye almak istediğiniz bir arkadaşınıza hangi hediyeyi alacağınızı mı düşünüyorsunuz? O halde fikir verme işini biz devralıyoruz. Bu yazımızda tüm takipçilerimiz için birbirinden kullanışlı, birbirinden güzel, tebessüm ettiren hediyeleri listeliyoruz. 2017 sizin için en mutlu,en sağlıklı, en çok hedeflerinize ulaştığınız yıl olsun!

1-HİÇBİR ZAMAN MODASI GEÇMEZ! AJANDA&NOT DEFTERİ!



Biz öğrencilerin günlük hayatında en çok yardım aldığı materyallerden biridir, ajanda ve birbirinden fonksiyonel not defterleri..Özellikle son yıllarda bazı bilindik şirketlerin dizaynı çok daha ön plana çıkarmasıyla sadece kullanmak değil yanımızda taşımak için bile edindiğimiz renkli,desenli not defterleri ve ajandalar, her dönem öğrencilerin vazgeçilmezi. Üstelik tamamen hediye alacağınız arkadaşınızın zevkine göre, rengini, iç dizaynını seçebileceğiniz bu önerim bazı sitelerin kişiye özel yaptıkları ajandalar ve isme özel not defterleri ve tabi yanında özel kalemi ile karşınızdaki insanın kendini fazlasıyla özel hissetmesini sağlayacak! Tüm sayfaları bitse dahi saklanacak bu kullanışlı hediye, herkesi mutlu eder eminiz.

2-DERSTEN DERSE KOŞARKEN ÇAYINIZI,KAHVENİZİ YUDUMLAMAYI UNUTMAYIN! TERMOS KUPA MODELLERİ!



Genellikle her öğrencinin acelesi vardır. Biz emektar öğrenciler sabahın 6'sında 7'sinde uyanır daha gözümüzü açamamış iken düşeriz okul yollarına. Kahvaltı? Hayalden öteye geçmez. Dolayısı ile özellikle son yıllarda birçok öğrencinin ellerinde gördüğüm bu termos bardak&kupa modellerini şiddetle öneriyorum. 3-4 saat boyunca içeceğinizi sıcak tutan bu bilim harikaları, vize ve final haftalarında içeceğinizden sıcak bir yudum alıp,soluklanmanızı sağlayacak. İster kendinize alın, ister arkadaşınıza soğuk kış günlerinde veyahut sıcak yaz günlerinde size minnettar kalacak. Değerlendirmeye açık!

3-HER YILIN DEĞİŞEN PARÇASI: BİRBİRİNDEN TARZ OKUL ÇANTALARI!



İster liseli ister üniversiteli olun kullandığınız çantanın sizi gerek tarz yönünden gerek başarı yönünden bir adım ileriye taşıdığı konusunda hemfikiriz sanıyoruz! Geçtiğimiz yıllarda piyasası oldukça dar olan okul çantaları, son 1-2 yıldır birçok firmanın bu konuda atılım yapmasıyla hatrı sayılır bir çeşitlilik kazanmış durumda. Yapılan bir istatistiğe göre öğrenciler eskiden %70 oranla tasarıma önem verirken bu durum günümüzde %40'a düşmüş durumda. Artık öğrenciler ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde, laptop&tablet bölümü olan, mini ve büyük kısımlara sahip, rahat açılıp kapanabilen çantaları tercih ediyorlar. Bu da seçiminizde size ipucu olsun. :) Ona tüm yıl boyunca keyifle kullanabileceği, uğur getirecek bir çanta satın alın! Buna bayılacak!

4-TEKNOLOJİ OLMAZSA OLMAZ! TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK TALEP GÖREN CİHAZI: POWERBANK.



Rakip ve prestijli epey markanın satışa çıkardıkları bu powerbankler, hayat kurtaracak cinsten. Uzun okul günlerinde defalarca biten şarjımız için daha iyisi olamazdı. Özellikle teknolojiye ilgisi olan bir arkadaşınız ise hediye alacağınız birey, altın niteliğinde bir hediye onu bekliyor. Bu hediye kaçmaz..

5-DÜZENİN LAMI CİMİ OLMAZ! HER ZEVKE UYGUN, KALEMLİKLER!



Küçüğü,büyüğü,kızı,erkeği ayırt etmeden herkesin eğitiminin her evresinde talep edeceği kalemlikler, titiz,düzenli, estetik zevke sahip arkadaşlarınız için birebir! Deri detaylı,fosforlu,pastel renklere sahip,küçük büyük bu kalemlikler ideal birer hediye adayları!

6-ONA BİR PAKET HAZIRLAYIN! KİTAP,KAHVE VE ŞİRİN BİR KUPA..



Ana temamız kitaplar. Fakat neden aldığınız bir kitabı,şirin bir kupa ve kahvelerle süslemeyesiniz ki.. Bu hediyeyi her şekle dönüştürebilir ister kitap okumayı sevmeyen fakat bölümünün yada hobisinin detaylarının anlatıldığı bir kitabı uzun zamandır arayan bir arkadaşınıza hediye edebilir, kitap kurdu arkadaşınıza en sevdiği yazarın bir eserini alabilir, yada bilgiye aç bir arkadaşınıza birkaç ciltlik bir ansiklopedi seti alabilirsiniz. Aklınızda bulunsun, güzel bir kitabın sayfaları, sıcak bir kahve ile daha çabuk açılacaktır. Ekleyin,çıkartın kendi spesyaliniz bir kutu hazırlayın ana teması kitap olan..

7-UZUN VADEDE,DİĞERLERİNDEN YÜKSEK BÜTÇELİ BİR HEDİYE: TABLETLER



Eğer bütçeniz bundan önce önerdiğimiz hediyelere göre daha yüksekse ve "Ben çok daha uzun süreli bir hediye bakıyorum." diyorsanız alacağınız arkadaşınız için diğer örneklerden çok daha uzun süre kullanabileceği ve her daim işine yarayacak bir teknolojik alet önerisi: tablet çeşitleri. Markalarına göre çok farklı özellikleri olan ve çoğunlukla her öğrencinin ortalama her işini halledebileceği bu tabletler bir tık daha gösterişli hediyeler olacaktır.

8-ONLARIN İLGİLERİNE VE BOŞ ZAMANLARINA UYGUN: 1 YILLIK DERGİ ABONELİĞİ

 



Araştırdığımızda çok da uçuk bir rakam olmayan dergi aboneliği hediye almayı düşündüğünüz dostunuzun yada tanıdığınızın okuduğu üniversiteye, ilgi alanlarına, zevklerine kolayca uyabilecek bir alan olup koca bir yılın her ayı yada haftası dostunuzu hem bilgi seviyesi olarak ileriye taşır, hem de ideal bir boş vakit değerlendirme şekli olur. Hukuk,coğrafya,tıp,kozmetik,mimari,gastronomi,dijital platform.. Arkadaşınızı iyi tanıyorsanız,ıskalama şansınız yok!

9-HEDEFLER,HAYALLER,PLANLAR..MANTAR PANOLAR!



Her daim not alan,kendine hedefler,hayaller koyan,bunları görüp hatırlamaya ihtiyacı olan bir kesim vardır içimizde. Motivasyon verici sözler,haftalık aylık planlar, yada sadece hoşumuza giden şeyler.. Hediye aldığınız kişiye böyle bir mantar pano alarak yaşamına güzel bir dokunuş yapabilir, farkında olmadan onu cesaretlendirebilir, hayata karşı duruşunu sağlamlaştırabilirsiniz. Karar sizin!

10-ÇALIŞMA MASASINDA BİR EKSİK VAR! MASA LAMBASI!



Ders çalışırken,kitap okurken,saatlerce uykusuz kalmak zorunda kaldığımız sınav haftalarında çalışma masamızın en önemli öğelerinden biri masa lambası..Sadece bizim rahatımız için değil bilimsel ve sağlık yönünden de masada otururken ışığın doğru yerden gelmesi büyük önem teşkil ediyor. Öğrenci evinde yada kendi aile evinde yaşayan arkadaşınıza ideal bir masa lambası satın alabilir, sağlığı için güzel bir adım atabilirsiniz.

Bu yazımda 2017 yılına ramak kala nacizane birkaç önerimi sizlerle paylaşmak istedim, muhteşem hediyelerle başlayan muhteşem bir yıl olur umarım sizin için!

Farklı hediye önerilerinizi bizimle yorumlarda paylaşın!

 

 

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.