Öğrenci Kariyeri Banner

Xbox Mini Buzdolabını Duyurdu!

Xbox Mini Buzdolabını Duyurdu!

Yazılım devi Microsoft,  bir Xbox Series X mini buzdolabı hazırlıyor. Beğenilen oyun konsolu Xbox Series X, geçtiğimiz aylarda farklı bir Twitter anketi ile uzun süre gündemdeydi. Bu anket üzerinden şirket bir Series X mini buzdolabı sözü verdiğini belirtmişti.

Microsoft, Xbox Series X'in tasarımını ilk kez gösterdiğinde sosyal medyada en çok buzdolabına benzetilmiş ve bu yönde 'meme'ler paylaşılmış ve şaka konusu olmuştu. Microsoft da bu akıma katılarak Xbox Series X renginde bir buzdolabını paylaşarak ölçülerini Xbox Series X ile kıyasladı.

Tartışmalara neden olan bu ürün gerçek anlamda satışa çıkıyor. Yıl sonunda satın alınabilir hale gelecek ürün, Series X benzeri bir kasaya sahip ve estetik görünüyor. Series X’in Velocity mimarisine gönderme yapmak adına Velocity soğutma mimari üzerine kurulduğu aktarıldı. Bu ürün için Microsoft’un başka bir firmadan destek alındığı biliniyor fakat bu ismi şimdilik öğrenemiyoruz.

Kaynak için tıklayınız


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.