Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp'ı Daha Etkili Kullanabilmek İçin Bilmeniz Gereken 7 Mobil Uygulama

WhatsApp'ı Daha Etkili Kullanabilmek İçin Bilmeniz Gereken 7 Mobil Uygulama
WhatsApp'ı Daha Etkili Kullanabilmek İçin Bilmeniz Gereken 7 Mobil Uygulama


Eğer WhatsApp'ı daha etkili kullanmak istiyorsanız bu listeye göz atmalısınız.



Herkesin bildiği gibi WhatsApp günümüzün en popüler mesajlaşma uygulaması. Hatta öyle ki yaklaşık 1 milyar kullanıcısı var. Facebook tarafından satın alınmasının ardından yükselişini hızlandıran WhatsApp, kolay kolay tahtını kimselere bırakacağa benzemiyor.

Bu listemizde de sizlere WhatApp'ı daha etkili kullanmanızı sağlayacak 7 mobil uygulamayı sıraladık.




1. StealthApp



StealthApp

Bu uygulama sayesinde WhatsApp'ın en nefret edilen özelliği olan mavi tık özelliğine kurban gitmeden mesajları okuyabilirsiniz. Evet doğru duydunuz. Bu uygulama mavi tik işareti göndermeden mesajları okumanızı sağlıyor.

[ad name="Google Adsense"]




2. WhatAlert



WhatAlert

WhatAlert uygulaması sayesinde WhatsApp kişilerinizin ne zaman WhatsApp'a giriş yaptıklarını, ne zaman çıkış yaptıklarını ve ne kadar süre online kaldıklarını görebilirsiniz.




3. WhatsDog



WhatsDog

WhatsDog uygulaması sayesinde WhatsApp'taki kişilerinizden seçeceğiniz bir kişinin çevrimiçi durumunu takip edebilirsiniz. Çalışma mantığı olarak WhatAlert ile aynı işi yapan bu uygulamanın tek farkı sadece 1 kişi desteklemesi ve farklı bir çalışma yapısının olması. WhatAlert kadar kullanışlı olmasa da iş gören bir uygulamadır.




4. WhatsNot on WhatsApp



WhatsNot on WhatsApp

WhatsNot on WhatsApp uygulaması sayesinde WhatsApp uygulamanızın gizlilik ayarlarını özelleştirebilirsiniz. Bildiğiniz gibi Son görülme, profil fotoğrafı, durum gibi detayları WhatsApp ayarlarından toplu olarak ayarlayabiliyoruz. Bu uygulama sayesinde bu detayları görmesini istediğiniz kişileri seçebilirsiniz.




5. Contact Photo



Contact Photo

Contact Photo uygulaması telefon rehberinizdeki kişilere WhatsApp üzerinden fotoğraf eklemenizi sağlayan bir uygulamadır. Contact Photo uygulaması rehberinizdeki ve WhatsApp uygulamanızdaki kişileri tarar ve fotoğrafları eşleştirir.




6. WCleaner for WA



WCleaner for WA

Bu uygulama sayesinde birçok WhatsApp verisini silebilirsiniz. Başta önbellek olmak üzere, ister fotoğrafları, ister ses dosyalarını silebilirsiniz. Oldukça detaylı bir WhatsApp temizlik aracı olan bu uygulama sayesinde tertemiz bir WhatsApp sahibi olabilirsiniz.




7. Kilit (Smart AppLock)



Kilit (Smart AppLock)

Bu uygulama sayesinde WhatsApp uygulamanıza şifre koyabilirsiniz. Bu uygulama sadece WhatsApp'a değil akıllı cihazınızdaki tüm uygulamalamalara şifre koymanızı sağlıyor. Şifre koymak istediğiniz uygulamaları kendiniz seçebilirsiniz. Hatalı şifre girilmesi durumunda şifreyi hatalı girenin fotoğrafını da çeken bir uygulamadır. WhatsApp'ı daha etkili kullanmanızı sağlayacak olan bu uygulamayı mutlaka denemelisiniz.




Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.