Öğrenci Kariyeri Banner

Vogue, Yaratıcı Fikirleriyle İlham Verecek Kadın Girişimcileri Arıyor

Vogue, Yaratıcı Fikirleriyle İlham Verecek Kadın Girişimcileri Arıyor

Vogue Türkiye, kadınları iş dünyasında desteklemek amacıyla başlattığı Facebook’un küresel programı #SheMeansBusiness kapsamında, yaratıcı fikirleriyle ilham veren kadın girişimciler arıyor.


Facebook ve Instagram’ın desteğiyle, 1-31 Temmuz tarihleri arasında Vogue.com.tr’den kabul edilecek başvurularla yaratıcı hikâyesiyle ilham verecek üç kadın girişimci aranıyor. Yarışmanın jürisinde; Facebook Türkiye Ülke Direktörü Derya MatraşVogue Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Seda Domaniç Sökmen ve The House Cafe Ortağı ve Genel MüdürüTOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Canan Özdemir yer alıyor.

Yarışmayı kazananları neler bekliyor?

Facebook, kazanan kadın girişimcileri işlerini geliştirmek amacıyla Facebook ve Instagram’dan nasıl faydalanacaklarını öğrenebilmeleri için Londra’daki ofisinde bir eğitim imkânı sunacak. Ayrıca kazanan girişimcilerin her birine, işletmelerini dijital dünyada büyütmeleri için 1.000 dolarlık  Facebook reklam kredisi hediye edecek.

Yarışma koşulları neler?

Kadın girişimciler kendilerinin ve işletmelerinin hikâyelerini, gelecek planlarını, ödülün işletmelerine ne gibi yararlar sağlayacağını anlatan en fazla 5 bin karakterlik bir metni, işletmelerinin Instagram ve Facebook hesaplarıyla Vogue.com.tr/shemeansbusiness adresindeki forma girerek başvurularını yapabiliyor.

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.