Öğrenci Kariyeri Banner

Vodafone Staj Başvurusu

Vodafone Staj Başvurusu
vad

 

[ad name="HTML"]

 

Hakkında

Gelirler bakımından dünyanın en büyük uluslararası mobil iletişim şirketlerinden biri olan Vodafone Grubu’nun bünyesinde yer alan Vodafone Türkiye, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun abone tanımına göre, 30 Eylül 2014 itibariyle hizmet sunduğu 20,6 milyon abonesiyle Türkiye’nin ikinci büyük mobil iletişim şirketidir.

Türkiye’nin ikinci en büyük uluslararası doğrudan yatırımı olan Vodafone Türkiye’nin 2006 yılından bu yana satın alma dâhil toplam yatırımları 13 milyar TL’yi aşmıştır.

2010’da Borusan Telekom’u bünyesine katan Vodafone Türkiye, 2011’de de Türkiye’nin en büyük alternatif telekom operatörlerinden Koç.net’i bünyesine dâhil etmiştir.

Vodafone Türkiye; mobil ses, sabit ses, mobil internet ve ADSL hizmetleriyle “komple iletişim çağı”nı yaşatmaktadır.

Vodafone Türkiye yaklaşık 3.300’ü aşkın çalışan kadrosu, 1.200’ü aşkın perakende mağazası, ekosisteminde bulunan 47.000 kişilik paydaş ailesiyle faaliyet göstermektedir.

Staj Olanakları

Okul ve işi bir arada götürmenin zorluklarının farkındayız. Ancak geleceğinişekillendirmenin i lk adımı olan bu stajla hem Vodafone dünyasını keşfedecek, hem de çalışma hayatına büyük bir artıyla başlayacaksın.

Biz de, çalışma programını senin önceliklerini dikkate alarak oluşturuyor, üstelik yaptığın çalışmaların karşılığını da almanı sağlıyoruz.

Üniversite 3. veya 4 sınıftaysan
– Telekomünikasyon sektörüne ilgi duyuyorsan,
– Dinamik ve enerjiksen,
– Sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirdiğini düşünüyorsan,
– İyi derecede İngilizce biliyorsan,
– İyi bir akademik ve sosyal başarıya sahipsen,
– Haftanın en az 3 gününü staja ayırabileceksen
aradığımız sensin!

Başvuru için tıklayın

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.