Öğrenci Kariyeri Banner

Vizelerin Online Olarak Yapılacağını Duyuran İlk Üniversite Belli Oldu!

Vizelerin Online Olarak Yapılacağını Duyuran İlk Üniversite Belli Oldu!

Kahramanmaraş'taki depremlerin ardından online eğitime geçen üniversitelerde vize sınavlarının nasıl yapılacağı merak konusuydu. Bugün bir üniversite vize sınavlarının online yapılacağını duyurdu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük bir yıkıma neden olan şiddetli depremlerin ardından üniversitelerde de online eğitime geçilmişti. Ancak vize ve final sınavlarının online olup olmayacağı konusunda soru işaretleri devam ediyordu. Bugün bir üniversite vize sınavlarının online olacağını bildirdi.

Karabük Üniversitesi, Vizelerin Online Olacağını Duyurdu!

Karabük Üniversitesi Rektörlüğü tarafından gönderilen kararnamede, bahar dönemi derlerinin uzaktan eğitim yoluyla yapılması nedeniyle vize sınavlarının uzaktan ve gözetimsiz yapılması planlandığı açıklandı. Üniversite tarafından gönderilen kararname şu şekilde:

Yök Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Nisan ayı başlarında tekrar bir değirilme yapılarak online eğitime devam edip etmeme konusunda bir karar alınacağını hatırlatmıştı. Ancak şimdilik birçok üniversite vize sınavlarını online olarak gerçekleştirecek gibi görünüyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.