Öğrenci Kariyeri Banner

Visitick Ekibi'nin Bir Parçası Olmak İster Misin? 

Visitick Ekibi'nin Bir Parçası Olmak İster Misin? 
Sakarya Üniversitesi Ön Kuluçka Merkezi tarafından desteklenen Visitick, etkinlik düzenleyen organizatörlerin daha kolay etkinlik yönettiği ve katılımcıların kişiselleştirilmiş tercihlerine göre etkinlik bulup bilet aldığı dijital biletleme sistemidir.
Visitick, insanlara zaman tasarrufu sağlarken, kağıt kullanımını bertaraf eden çevre dostu yanıyla binlerce kullanıcı ve organizatör tarafından tercih edilen bir sistem olarak büyümeye devam ediyor!

Bizimle birlikte büyüme sürecini, start-up heyecanını ve tecrübesini yaşamak isteyen, yatırımcılarla ve mentorlarla toplantılara katılmak isteyen herkesi Visitick ekibine katılmaya davet ediyoruz!
Visitick olarak gönüllülük esasına dayalı ve maddi beklenti içerisinde olmadan, paradan daha önemli olan tecrübe ve heyecan vaat ediyoruz.
Üç farklı ekiple çalışmalar gerçekleştireceğiz: 
Yazılım Ekibi, Üniversite Temsilciliği ve Merkez Ekip. Peki ne mi yaparlar?
Yazılım ekibi, sistem ve yazılım geliştirme süreçlerinde yazılım uzmanlarımız ile birlikte hem Visitick hem kendisini geliştirmek için boş zamanlarını değerlendirir.
Üniversite Temsilciliği, Visitick'in üniversite kampüslerindeki kalbidirler; üniversitelerindeki kulüplere Visitick'i anlatır ve kullanmaları yönünde çalışmalar gerçekleştirir. Tanıdığı tanımadığı herkese girişimimizden bahseder ve çözüm ortağı olduğumuz kulüplerin etkinliklerine Visitick adına katılım göstererek, bir yandan eğlenirken bir yandan da etkinlik sürecini takip eder. Kampüs Ekibi’nin bir parçası olmak için hemen başvur!
Merkez Ekip, Sakarya'daki ofiste Türkiye geneli yürütülen çalışmaların koordinasyonunu sağlar ve ekipler arası iletişimden sorumludur.

Bizimle birlikte büyüme sürecini yaşamak isteyen, start-up heyecanını ve tecrübesini yaşamak isteyen herkesi Visitick ekibine katılmaya davet ediyoruz.


Haydi sen de gel bizimle ol!
Başvuru için: https://goo.gl/forms/7chz4jeKQp098x3s1

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.