Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversiteliler İçin Not Hesaplama Uygulaması

Üniversiteliler İçin Not Hesaplama Uygulaması
universite_not_hesaplama

Bütünleme sınavları devam ederken üniversite öğrencileri şimdiden hesaplama yapmaya başladı. Geçilip geçilemeyeceği, dönem ortalamalarındaki ince hesaplar, üst sınıflardan ders alınıp alınmayacağı gibi konular üniversitelilerin zihnini yormakta.

[ad name="Google Adsense"]

Üniversite not hesaplama uygulaması ile üniversiteliler ortalamalarını yalnızca 2 adımda hesaplayabilirler. Uygulamayı ücretsiz olarak android market ve app store’den indirebilirsiniz. Uygulamada tüm üniversiteliler düşünülmüş.

* ODTÜ, İstanbul Gazi, Ege, Marmara, Sakarya vb. üniversitelerde AA, BA’lı sistem kullanılırken, * Hacettepe ve Ankara Üniversitesi’nde A1, A2’li sistem kullanılma, * Vakıf üniversitelerinde de genel olarak A, A-‘li harf sistemleri kullanılmaktadır.

Uygulamada üç farklı sisteme göre ortalamanızı hesaplamanız mümkün. 1. adım > Üniversitenize ait not sistemini seçin, 2. adım > Ders adı, harf notu, dersin kredisi bilgilerini girin, 3. adım > Hesapla butonuna tıklayarak dönem ortalamanızı öğrenin. Dilerseniz ortalamanızın göründüğü ekranı sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz.



Uygulama indirme linkleri;

https://play.google.com/store/apps/details?id=bildirbana.com.nothesapla&hl=tr

https://itunes.apple.com/tr/app/universite-not-hesaplama/id1063249660?mt=8

 



Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.