Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversiteli 100 Öğrenciye Burs

Üniversiteli 100 Öğrenciye Burs
Nevvar Salih İşgören Vakfı, Dokuz Eylül Üniversitesi ile 100 öğrenciye burs verilmesi için protokol imzaladı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün ve Nevvar Salih İşgören Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Urgun protokolü törenle imzaladı. Protokole göre Nevvar Salih İşgören Vakfı, Dokuz Eylül Üniversitesi’nden 100 öğrenciye bu öğretim döneminde her öğrenci için toplam 2.250 TL burs verecek.
asda
Nevvar Salih İşgören Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Urgun, vakıf olarak bütün hayırları devlet kurumları aracılığı ile yapmaya özen gösterdiklerini belirterek, "Son dönemde özellikle İzmir’deki üniversitelerin eğitim programlarına destek noktasında önemli çalışmalara imza atıyoruz. Daha önce Katip Çelebi Üniversitesi ile burs protokolü imzalamıştık. Emniyet Müdürlüğü’nce belirlenen öğrencilere ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından bildirilen hükümlülerin yakınlarına burs veriyoruz. İzmir’in en köklü eğitim kurumlarından biri olan Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencilerine de burslarımızla destek olmaya çalışıyoruz. Dokuz Eylül Üniversitesi ile farklı alanlarda işbirliklerimiz de devam ediyor" şeklinde konuştu.

[ad name="Google Adsense"]

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün de merhum Salih İşgören ile sağlığında çok önemli projelere imza attıklarını, vefatından sonra da aynı işbirliğinin Nevvar Salih İşgören Vakfı ile devam ettiğine dikkat çekti. Füzün, "Nevvar Salih İşgören Vakfı yöneticilerine 100 öğrencimiz için sağlanan burslar nedeniyle teşekkür ediyorum. Öğrencilere yapılan yardımlar en hayırlı işlerin başında geliyor. Nevvar Salih İşgören Vakfı ile eğitime yapacakları değerli katkıları için yakın temasımız bundan sonra da devam edecek" dedi.

[ad name="HTML"]

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.