Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversitede Uzak Durulası Tipler

Üniversitede Uzak Durulası Tipler
Üniversitede Uzak Durulası Tipler



Bunlarla berber danaya girin ama okula girmeyin , onları sevin ama uzaktan .





Üniversite hayatının çok-geçilmez az-geçilir derslerinden geçmek ve babadan meydan dayağı bakışlarından korunmak için , bunları yerine getirmeniz lazımdır efenim . Yerine getirmez iseniz aşağıdaki yazdıklarım size
Üniversite kazandıktan sonra 1 sene sudan çıkmış balıksınız , ikinci sene  hopirik zobirik yıllarınız ,üçüncü sene bir kız bulayım yıllarınız , dördüncü
sene vay başıma gelenler yıllarınız olacaktır .

İlk önce arkadaşlarınızı iyi seçmelisiniz .

[ad name="Google Adsense"]




1. İnce Bıyıklı Mahmut



İnce Bıyıklı Mahmut

 Bu kardeşimiz sohbettten sohbete giden ve cemaatte kariyer yapmaya çalışan dini bütün kardeşimiz ona saygı duyuyoruz sonuçta ince bıyıkları elbet bir işe yarayacak ama ne yapıyoruz onun facebook'taki gönderilerini beğenmiyoruz  uzak duruyoruz
ondan . Yıldızın parlasın mahmut ...




2. Efes Pilsen Depozito Bayisi Celal



Efes Pilsen Depozito Bayisi Celal

Celalın geceleri çok akarlıdır onu selamlıyoruz , bazen geceleri namaza durabilme değişikiği bile gösterebilir onu kpı dışarı edin .  Celal'in kokusu arpa tarlasından gelir. Tuhaf gibi görünebilir fakat hep güzel kızlarla çıkarlar bu sizi yanıltmasın o kızları sadece celal görür . Celal'i sein ama uzak tutun tarlalarınızdan .




3. Uslanmaz 'Gamer' Hasan



Uslanmaz 'Gamer' Hasan

Hasan mucizelere inanır ve büyülerle arası çok iyidir sihirdar vadisi onun kurtlar vadsidir onu oyunlarıyla başbaşa bırakmanız için size şükranlarını sunar fakat siz almayın hasanı yağmura bırakın sonra çöp poşetine sarın .




4. Aşurelik Zeki



Aşurelik Zeki

Engindir zeki çok açtır e hep açtır onun yeidği tabağı yıkaanıza gerek yok , onun yediği elmanın çekirdekleri bile yoktur . Onunla arkadaşlaık olur ama aç kalırsınız . Onu sevin ama uzaktan .




5. Yatağın Altında Salam Arayan Refik



Yatağın Altında Salam Arayan Refik

    Refik çok ilgiye muhtaçtır onun odasıyla ilgili düzensiz bir ilişkisi ve okeye çağrılınca "çalışıyom ben yaaa.."  diyen bir ağzı  vardır . Refik günün tüm gününü odasında yatarak geçirir . Komidin ondan daha yararlıdır .




6. Özgüveni Kendinde Arayan Yunus



Özgüveni Kendinde Arayan Yunus

Dişlerinin arasından hep maydanos vardrı yunusun ,  yemekhanede bir kutu ekmek yer . Siz rahat olun  okulu yiyecektir önünüzdeki yıllarda. Derse hep tostla girer yediği ekmeğinin kenarı hep salçalıdır .




7. Gözlerim Ağlak Cengiz



Gözlerim Ağlak Cengiz

Cengiz yerini çok yadırgamıştır .Anne kucağından ayrıldıktan hemen sonra sokağa atılmış kimsesiz kalmıştır , onu sahiplenmeyin .




8. Sınav Zamanı İsminizi Hatırlayan İsmini Bilmediğimiz Birader



Sınav Zamanı İsminizi Hatırlayan İsmini Bilmediğimiz Birader

" Oooooo  neredeydin sen ya " seslenişli kardeşimiz seni de unutmayacağız zaten ,arkadaş olamayız biz ayrı dünyaların arkadaşlarıyız dediğiniz biraderiniz  . Ona not vermeyin sınavdan sıfır alsın siz yol alın.




Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.