Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversite Online Fikir Yarışması

Üniversite Online Fikir Yarışması
6 Mayıs – 6 Haziran tarihleri arasında Finansal Teknolojiler, Perakende, Akıllı Şehirler ve Telekom/Mobil Teknolojiler kategorilerinde fikirlerini gönderebilirsin.

KAZANAN FİKİRLER HAYATA GEÇME İMKANI BULACAK

Üniversite ve lise öğrencileri öncelikli olmak kaydıyla herkese açık olarak online ortamda ve “Finansal Teknolojiler”, “Perakende”, “Akıllı Şehirler” ve “Telekom/ Mobil Teknolojiler” şeklinde belirlenen dört kategoride düzenlenen yarışmada ticari değer ve fayda oluşturmak amacıyla öğrencilerin, akademinin ve sektörün yenilikçi fikirleri birlikte geliştirmesi için bir platform sağlanması amaçlanıyor. Üç hafta devam edecek olan yarışma sonunda, her kategoriden en yüksek oy alan fikirler arasından Seçim Komitesi en başarılı bulduğu 3’er fikri seçecek ve toplamda 12 fikir bir sonraki adıma geçmeye hak kazanacak. Bir sonraki adımda ise seçilen fikirler çevresinde yaz aylarından takımlar kurulacak, özel sektör ve akademinin desteği ile fikirlerin hayata geçirilmesi için çalışılacak.

http://www.fikrimprojem.com/

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.