Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversite Öğrencisinden Akılalmaz Teklif

Üniversite Öğrencisinden Akılalmaz Teklif
teklif

Teknoloji çılgınlığına bir yenisi daha eklendi. Çin'de bir üniversite öğrencisi, iPhone 6 alabilmek için kız arkadaşını nakit ödeme yapabilecek birisiyle paylaşabileceğini duyurdu. Wei Chu isimli öğrenci pankarta paylaşma şartlarını da yazdı.

Yerel kaynaklara göre Songijang Üniversitesi öğrencisi Wei Chu, okulun önünde 'kız arkadaş paylaşılır’ yazılı bir pankart açtı.

Yanlış anlaşılmaması için de kurallarını pankarta yazarak sıraladı: Birlikte yemek yemek, ders çalışmak, video oyunu oynamak, sınıfta birlikte oturmak ve dışarı çıkmak.

Bu teklifle ilgilenenlerin telefonundaki mobil internet üzerinden kendisine bağlanarak kız arkadaşının fotoğraflarını gönderebileceğini söyleyen genç, kız arkadaşı için saat başına 10 yuan ya da aylık 500 yuan istedi. Kız arkadaşının boyunu kilosunu, özgeçmişini ve fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan öğrencinin teklifiyle ilgilenen henüz çıkmadı.

Teknoloji çılgınlığı Çin’de büyük boyutlara ulaştı. Böyle bir girişim Çin’de yaşanan ilk olay değil. Çöpçatan siteleri üzerinden iPhone alabilmek için kız arkadaşını satanların yanısıra birkaç yıl önce de Çin’de bir kişi iPhone ve iPad alabilmek için böbreğini satmıştı.

 

 

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.