Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversite Öğrencilerine Kampüslerinde Teknoloji Lideri Olma Fırsatı!

Üniversite Öğrencilerine Kampüslerinde Teknoloji Lideri Olma Fırsatı!
Microsoft'un öğrenciler tarafından çok ilgi görülen MSP programının başvuruları başladı. Microsoft tarafından yapılan açıklamayı siz değerli takipçilerimizle paylaşıyoruz;

Üniversite öğrencilerine kariyer ve eğitim fırsatı sunduğumuz ve 110’dan fazla ülkede uygulanan MSP (Microsoft Student Partner) programında yeni dönem başlıyor! Yarının teknoloji liderlerini yetiştirdiğimiz programda bugünden yarını düşünen, hayallerini teknolojiyle, teknolojiyi hayalleriyle zenginleştiren, bilişime meraktan öte tutkuyla bağlı, çözüm odaklı, hızlı, araştırmacı, çözüm odaklı, ve kendine liderliği yakıştıran üniversitelilerle buluşuyoruz. Aramıza katılmak, bilişim dünyasında bir fark yaratmak istiyorsan o zaman okumaya devam et.

Teknoloji tutkunlarını aramızda görmek istiyoruz!


Okullarında teknoloji dünyasının elçisi, Microsoft’un öğrenci partneri olacak MSP’ler,  en güncel yazılım teknolojilerini öğrenme, teknoloji alanında edindikleri bilgileri ve deneyimleri arkadaşlarıyla paylaşma imkânı bulacaklar.  Microsoft Stundent Partners olmaya hak kazanan öğrenciler, okullarında teknoloji dünyasının elçisi, Microsoft’un öğrenci partneri olacak MSP’ler, tüm öğrenci kulüpleri ile teknoloji alanında çalışıp liderlik görevini üstlenirlerken, üniversite arkadaşları ile Microsoft arasında iletişim kuracak ve bu sayede teknolojiye ilişkin kapsamlı bilgilerini ve tutkularını diğer öğrencilerle paylaşabilecekler.

Ayrıca, Microsoft’un yenilikçi ürünleri Azure, Office 365, Windows 10 alanlarından birini seçerek bu alanda uzmanlaşma imkânı yakalayacak ve Microsoft Most Valuable Partners’lardan(MVP) mentorluk desteği alma şansını yakalayacaklar.

MSP Programı sayesinde en güncel teknik içeriklere ulaşan adaylar, teknik uzmanlığın yanı sıra liderlik ve iletişim becerilerini geliştirerek kariyer ve eğitim hayatlarında yeni fırsatlar yakalama şansına da sahip olacak.

Microsoft Student Partners programında sunulan fırsatlar neler?



  • Hackathon düzenleme

  • Oyun ve uygulama geliştirme

  • Teknoloji etkinlikleri düzenleme ve kampüste demolar sunma

  • Teknoloji kulüplerinde ve kullanıcı gruplarında tartışmalara liderlik etme

  • Sektör uzmanlarıyla global ağ oluşturma

  • En son teknolojileri ve hizmetleri öğrenmek için özel Microsoft eğitim etkinliklerine katılma

  • Becerilerini geliştirme ve kariyer fırsatlarını artırma


Peki, “Nasıl MSP olabilirim? diyorsanız


Başvuru formunda yer alan *Microsoft Student Partner programından nasıl haberdar oldunuz (veya Referans Kodunuz)? kısmına www.ogrencikariyeri.com yazmanızı rica ediyoruz...

Programın başvuru sayfasında yer alan formdaki bilgileri 28 Kasım’a kadar doldurarak Microsoft Student Partner (MSP) Programı’na neden katılmak istediğiniz anlattığınız bir videonuzu bizimle paylaşmanız yeterli!

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.