Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversite Öğrencilerine Ek Gelir İmkanı

Üniversite Öğrencilerine Ek Gelir İmkanı
educon_is

Günümüzde bir çok firma öğrencilere ek iş imkanları sunabilmekte. ÖğrenciKariyeri sitesine de bu alanda reklam-yayınlama istekleri gelmektedir. Fakat öğrencilerin maddi sıkıntıları göz önünde bulunduran firmalar istenmeyen şartlar ve koşullar altında da öğrenci arkadaşlarımızı çalıştırabilmekte. Bizler de bu hassas detaylardan dolayı her firmanın ilanını yayınlamamaktayız. Educhos yaptığımız uzun görüşmeler ve araştırmalar güven-kalite standartlarını öğrenciler için sağladığını göstermiştir. Çalışmalarınız süresince sigortanızın sıkıntısız bir şekilde yapıldığı da tarafımızdan onaylanmıştır.

Şimdi sıra sizlerde üniversite hayatınız boyunca ailenize yük olmamak ve kendi kazancınızı kendiniz kazanmak istiyorsanız. Bu fırsat tam sizlere göre formu doldurun ve Educhos'us sizlere dönmesini bekleyin. Sizleri direk işlere çağırmak yerine önce profesyonel eğitimlerin verileceği bu iş imkanından yararlanın.

Başvuru formu yazımızın altındadır. Formu görüntülemede sıkıntı çekiyorsanız buraya tıklayıp doldurabilirsiniz.
Başvuru formunun yanı sıra CV'nizi de insankaynaklari@educhos.com adresine gönderebilirsiniz.

 

 

[ad name="Google Adsense"]

Educhos People 600x600

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.