Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversite Öğrencilerine Cep Harçlığı Fırsatı

Üniversite Öğrencilerine Cep Harçlığı Fırsatı
cep_uygulama

Üniversite Öğrencilerine Ek Gelir İmkanı


Üniversite öğrencileri Streetbees uygulaması ile cep harçlığını çıkarıyor. Nasıl mı? Sadece görevleri tamamlayarak. 75 ülkede aktif olan Streetbees, yeni bir pazar araştırma mantığı sunarak kazan-kazan çözümünün en iyi örneklerinden birini hayatımıza kazandırıyor. Tüketici araştırması yapmak isteyen şirketler için süreç sahadan alınan bir shopper insight bilgi talebi ile başlıyor. Streetbees, kendi uygulama aracılığıyla böyle bir talep anında global arı denilen akıllı telefon kullanıcılarına yayınlanabiliyor. Sreetbees uygulamasına katılan arılar ise akıllı telefonlarından ya da bilgisayarlarından talep edilen bu bilgileri toplamak için karşılığında kolayca para kazanabiliyorlar.

[ad name="Google Adsense"]

 

Streetbees en başta firma ve arılar (anketör) açısından bir “kazan-kazan” uygulaması. Uygulama geleneksel araştırma/anket şirketlerinin markalar için yaptığı çalışmaları mobile taşıyor. Gelenekselden farkı ise daha hızlı, daha kolay, daha güvenilir ve kazançlı olmasında.

Daha Hızlı: Zaman olarak baktığımızda hali hazırda birçok noktada konuşlanmış arılar ile çok hızlı bir şekilde müşterilerin istediği bilgiler toplanabiliyor. Arılar, sahadan akıllı telefonlar ile birkaç saat içerisinde birçok bilgi toplayabiliyor.

Daha Kolay: Dünyadaki tüm arıların GPS konumlarını Streetbees kontrol ettiği için belli bir mahalleye indirgeyecek kadar araştırma detayları alınabiliyor. Bu durumlarda bilgi talebi sadece belirli bir bölgedeki arılara gönderiliyor.

Daha Güvenilir: Arıların topladığı tüm verileri önce Streetbees ekibi belirli yöntemlerle kontrol ediyor. Bazen kontrol için aynı noktaya ikinci arı gönderiliyor. Ancak Streetbees ekibi tarafından onaylanan sonuçlar şirketler ile paylaşılıyor.

Daha Kazançlı: Şirketler için bu uygulama maliyetleri oldukça düşürürken, arılar için de çalışmak çok kullanışlı ve kazançlı. Arılar ödemelerini CepBank üzerinden ATM’ye gidip nakit olarak çekebiliyorlar. Her anket için bir arı 5-10 TL arasında kazanabiliyor.

Uygulamayı iOS App Store ve Google Play Store'dan indirip cep harçlığınızı kazanmaya başlayabilirsiniz!




Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.